Alimentul cu care un român a dat lovitura! Indiciu: îl preparau bunicile

Tradiția rămâne tradiție și asta a simțit pe pielea lui un român care dat lovitura cu un aliment făcut chiar de bunicile noastre. Mircea Ion, un tânăr cu un spirit de antrepenor, a avut ideea de a își face propria afacere, cu un preparat tradițional. Este vorba despre scovergi, numite și turte, alimentul pe care mulți îl aseamănă cu langoșul unguresc. Cu toate că la început nu era foarte încrezător în ideea de afacere, iată că lucrurile merg din ce în ce mai bine.Cât a învesti la început în afacere”La început am angajat două persoane şi eu, împreună cu Mica, am produs primele scovergi. Aveam două geamuri, că aşa am plecat, cu două vitrine. Oamenii nu se opreau, iar maică-mea striga după ei şi după două zile, aveam la un moment dat cam 50 de oameni la coadă încontinuu”, îşi aminteşte el.„Asta am avut în plan şi anul trecut, dar a venit pandemia. Pe noi ne-a prins după o lună în care reinvestisem 200.000 de euro în afacere. Şi am cam aşteptat un pic anul ăsta, pentru că nu am ştiut încotro să o luăm. Acum urmează să mai facem încă un punct de lucru şi după aceea să francizăm”, a mai spus acesta.„Scovergaria mică” se bucură de un succes foarte mare în rândul bucureștenilor. Rețeta este luată chiar de la mama lui și este und cu tradiție, și asta pentru că și mama lui o are de la bunica lui Mircea.Citește și: Cele mai benefice alimente de toamnă. Carmen Brumă le recomandă pentru o siluetă de visCitește și: Un bărbat este cercetat pentru furt după ce a umplut un coș cu alimente de sute de lei. Metoda folosită de acesta este inedită Tradiția rămâne tradiție și asta a simțit pe pielea lui un român care dat lovitura cu un aliment făcut chiar de bunicile noastre. Mircea Ion, un tânăr cu un spirit de antrepenor, a avut ideea de a își face propria afacere, cu un preparat tradițional. Este vorba despre scovergi, numite și turte, alimentul pe care mulți îl aseamănă cu langoșul unguresc. Cu toate că la început nu era foarte încrezător în ideea de afacere, iată că lucrurile merg din ce în ce mai bine. Cât a învesti la început în afacereAlte Articole Mort timp de 90 de minute și readus la viață de medici, bărbatul din imagine povestește ce a văzut DINCOLO: „Nu e ceea ce crede lumea! Mort timp de 90 de minute și readus la viață de medici, bărbatul … Florin Călinescu a primit un diagnostic crunt. Cum se simte …Cele mai bune plăcinte poale-n brâu. De unde provine denumirea … Totul a început în 2014 atunci când Mircea s-a hotărât să își dezvolte spiritul de antrepenor și să pună pe picioare propria afacere. Tânărul a investit în jur de 20.000 de euro în afacerea lui. ”Am deschis Scovergăria Micăi în 2014. Am văzut că peste tot în ţară şi în Bucureşti sunt fast-fooduri cu mâncare orientală, cu shaorma, dar nimic românesc. M-am gândit cum să promovez, în regim de fast-food, un produs românesc cunoscut. Eram pe stradă în ziua în care mi-a venit ideea cu scovergile, am avut un declic”, povesteşte Mircea Ion, potrivit Business Magazin. Românul s-a bucurat foarte mult să vadă că oamenii sunt receptivi față de ideea lui de afacere. ”La început am angajat două persoane şi eu, împreună cu Mica, am produs primele scovergi. Aveam două geamuri, că aşa am plecat, cu două vitrine. Oamenii nu se opreau, iar maică-mea striga după ei şi după două zile, aveam la un moment dat cam 50 de oameni la coadă încontinuu”, îşi aminteşte el. După ce a văzut că afacerea lui merge foarte bine, românul nu vrea să se oprească aici. Plănuiește deschiderea unei noi afaceri. „Asta am avut în plan şi anul trecut, dar a venit pandemia. Pe noi ne-a prins după o lună în care reinvestisem 200.000 de euro în afacere. Şi am cam aşteptat un pic anul ăsta, pentru că nu am ştiut încotro să o luăm. Acum urmează să mai facem încă un punct de lucru şi după aceea să francizăm”, a mai spus acesta. „Scovergaria mică” se bucură de un succes foarte mare în rândul bucureștenilor. Rețeta este luată chiar de la mama lui și este und cu tradiție, și asta pentru că și mama lui o are de la bunica lui Mircea. Citește și: Cele mai benefice alimente de toamnă. Carmen Brumă le recomandă pentru o siluetă de vis Citește și: Un bărbat este cercetat pentru furt după ce a umplut un coș cu alimente de sute de lei. Metoda folosită de acesta este inedită Citește și… Bomba ANULUI! Dana Budeanu, NUNTA SECRETĂ pe Coasta de Azur. ROCHIA de mireasă aleasă pentru eveniment NOSFE, condus pe ultimul drum. Sotia, ingenunchiata de durere a facut un gest sfasietor. Toti au incercat sa o ridice, dar… Cum pot plăti mai puțin cei cu rate bancare. Top 4 soluții și marele pericol din jurul lor: ”Apare falimentul personal” Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News Tradiția rămâne tradiție și asta a simțit pe pielea lui un român care dat lovitura cu un aliment făcut chiar de bunicile noastre. Mircea Ion, un tânăr cu un spirit de antrepenor, a avut ideea de a își face propria afacere, cu un preparat tradițional. Este vorba despre scovergi, numite și turte, alimentul pe care mulți îl aseamănă cu langoșul unguresc. Cu toate că la început nu era foarte încrezător în ideea de afacere, iată că lucrurile merg din ce în ce mai bine. Cât a învesti la început în afacereAlte Articole Mort timp de 90 de minute și readus la viață de medici, bărbatul din imagine povestește ce a văzut DINCOLO: „Nu e ceea ce crede lumea! Mort timp de 90 de minute și readus la viață de medici, bărbatul … Florin Călinescu a primit un diagnostic crunt. Cum se simte …Cele mai bune plăcinte poale-n brâu. De unde provine denumirea … Totul a început în 2014 atunci când Mircea s-a hotărât să își dezvolte spiritul de antrepenor și să pună pe picioare propria afacere. Tânărul a investit în jur de 20.000 de euro în afacerea lui. ”Am deschis Scovergăria Micăi în 2014. Am văzut că peste tot în ţară şi în Bucureşti sunt fast-fooduri cu mâncare orientală, cu shaorma, dar nimic românesc. M-am gândit cum să promovez, în regim de fast-food, un produs românesc cunoscut. Eram pe stradă în ziua în care mi-a venit ideea cu scovergile, am avut un declic”, povesteşte Mircea Ion, potrivit Business Magazin. Românul s-a bucurat foarte mult să vadă că oamenii sunt receptivi față de ideea lui de afacere. ”La început am angajat două persoane şi eu, împreună cu Mica, am produs primele scovergi. Aveam două geamuri, că aşa am plecat, cu două vitrine. Oamenii nu se opreau, iar maică-mea striga după ei şi după două zile, aveam la un moment dat cam 50 de oameni la coadă încontinuu”, îşi aminteşte el. După ce a văzut că afacerea lui merge foarte bine, românul nu vrea să se oprească aici. Plănuiește deschiderea unei noi afaceri. „Asta am avut în plan şi anul trecut, dar a venit pandemia. Pe noi ne-a prins după o lună în care reinvestisem 200.000 de euro în afacere. Şi am cam aşteptat un pic anul ăsta, pentru că nu am ştiut încotro să o luăm. Acum urmează să mai facem încă un punct de lucru şi după aceea să francizăm”, a mai spus acesta. „Scovergaria mică” se bucură de un succes foarte mare în rândul bucureștenilor. Rețeta este luată chiar de la mama lui și este und cu tradiție, și asta pentru că și mama lui o are de la bunica lui Mircea. Citește și: Cele mai benefice alimente de toamnă. Carmen Brumă le recomandă pentru o siluetă de vis Citește și: Un bărbat este cercetat pentru furt după ce a umplut un coș cu alimente de sute de lei. Metoda folosită de acesta este inedită Citește și… Bomba ANULUI! Dana Budeanu, NUNTA SECRETĂ pe Coasta de Azur. ROCHIA de mireasă aleasă pentru eveniment NOSFE, condus pe ultimul drum. Sotia, ingenunchiata de durere a facut un gest sfasietor. Toti au incercat sa o ridice, dar… Cum pot plăti mai puțin cei cu rate bancare. Top 4 soluții și marele pericol din jurul lor: ”Apare falimentul personal” Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News Tradiția rămâne tradiție și asta a simțit pe pielea lui un român care dat lovitura cu un aliment făcut chiar de bunicile noastre. Mircea Ion, un tânăr cu un spirit de antrepenor, a avut ideea de a își face propria afacere, cu un preparat tradițional. Este vorba despre scovergi, numite și turte, alimentul pe care mulți îl aseamănă cu langoșul unguresc. Cu toate că la început nu era foarte încrezător în ideea de afacere, iată că lucrurile merg din ce în ce mai bine. Cât a învesti la început în afacereAlte Articole Mort timp de 90 de minute și readus la viață de medici, bărbatul din imagine povestește ce a văzut DINCOLO: „Nu e ceea ce crede lumea! Mort timp de 90 de minute și readus la viață de medici, bărbatul … Florin Călinescu a primit un diagnostic crunt. Cum se simte …Cele mai bune plăcinte poale-n brâu. De unde provine denumirea … Totul a început în 2014 atunci când Mircea s-a hotărât să își dezvolte spiritul de antrepenor și să pună pe picioare propria afacere. Tânărul a investit în jur de 20.000 de euro în afacerea lui. ”Am deschis Scovergăria Micăi în 2014. Am văzut că peste tot în ţară şi în Bucureşti sunt fast-fooduri cu mâncare orientală, cu shaorma, dar nimic românesc. M-am gândit cum să promovez, în regim de fast-food, un produs românesc cunoscut. Eram pe stradă în ziua în care mi-a venit ideea cu scovergile, am avut un declic”, povesteşte Mircea Ion, potrivit Business Magazin. Românul s-a bucurat foarte mult să vadă că oamenii sunt receptivi față de ideea lui de afacere. ”La început am angajat două persoane şi eu, împreună cu Mica, am produs primele scovergi. Aveam două geamuri, că aşa am plecat, cu două vitrine. Oamenii nu se opreau, iar maică-mea striga după ei şi după două zile, aveam la un moment dat cam 50 de oameni la coadă încontinuu”, îşi aminteşte el. După ce a văzut că afacerea lui merge foarte bine, românul nu vrea să se oprească aici. Plănuiește deschiderea unei noi afaceri. „Asta am avut în plan şi anul trecut, dar a venit pandemia. Pe noi ne-a prins după o lună în care reinvestisem 200.000 de euro în afacere. Şi am cam aşteptat un pic anul ăsta, pentru că nu am ştiut încotro să o luăm. Acum urmează să mai facem încă un punct de lucru şi după aceea să francizăm”, a mai spus acesta. „Scovergaria mică” se bucură de un succes foarte mare în rândul bucureștenilor. Rețeta este luată chiar de la mama lui și este und cu tradiție, și asta pentru că și mama lui o are de la bunica lui Mircea. Citește și: Cele mai benefice alimente de toamnă. Carmen Brumă le recomandă pentru o siluetă de vis Citește și: Un bărbat este cercetat pentru furt după ce a umplut un coș cu alimente de sute de lei. Metoda folosită de acesta este inedită Citește și… Bomba ANULUI! Dana Budeanu, NUNTA SECRETĂ pe Coasta de Azur. ROCHIA de mireasă aleasă pentru eveniment NOSFE, condus pe ultimul drum. Sotia, ingenunchiata de durere a facut un gest sfasietor. Toti au incercat sa o ridice, dar… Cum pot plăti mai puțin cei cu rate bancare. Top 4 soluții și marele pericol din jurul lor: ”Apare falimentul personal” Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News Tradiția rămâne tradiție și asta a simțit pe pielea lui un român care dat lovitura cu un aliment făcut chiar de bunicile noastre. Mircea Ion, un tânăr cu un spirit de antrepenor, a avut ideea de a își face propria afacere, cu un preparat tradițional. Este vorba despre scovergi, numite și turte, alimentul pe care mulți îl aseamănă cu langoșul unguresc. Cu toate că la început nu era foarte încrezător în ideea de afacere, iată că lucrurile merg din ce în ce mai bine. Cât a învesti la început în afacereAlte Articole Mort timp de 90 de minute și readus la viață de medici, bărbatul din imagine povestește ce a văzut DINCOLO: „Nu e ceea ce crede lumea! Mort timp de 90 de minute și readus la viață de medici, bărbatul … Florin Călinescu a primit un diagnostic crunt. Cum se simte …Cele mai bune plăcinte poale-n brâu. De unde provine denumirea … Totul a început în 2014 atunci când Mircea s-a hotărât să își dezvolte spiritul de antrepenor și să pună pe picioare propria afacere. Tânărul a investit în jur de 20.000 de euro în afacerea lui. ”Am deschis Scovergăria Micăi în 2014. Am văzut că peste tot în ţară şi în Bucureşti sunt fast-fooduri cu mâncare orientală, cu shaorma, dar nimic românesc. M-am gândit cum să promovez, în regim de fast-food, un produs românesc cunoscut. Eram pe stradă în ziua în care mi-a venit ideea cu scovergile, am avut un declic”, povesteşte Mircea Ion, potrivit Business Magazin. Românul s-a bucurat foarte mult să vadă că oamenii sunt receptivi față de ideea lui de afacere. ”La început am angajat două persoane şi eu, împreună cu Mica, am produs primele scovergi. Aveam două geamuri, că aşa am plecat, cu două vitrine. Oamenii nu se opreau, iar maică-mea striga după ei şi după două zile, aveam la un moment dat cam 50 de oameni la coadă încontinuu”, îşi aminteşte el. După ce a văzut că afacerea lui merge foarte bine, românul nu vrea să se oprească aici. Plănuiește deschiderea unei noi afaceri. „Asta am avut în plan şi anul trecut, dar a venit pandemia. Pe noi ne-a prins după o lună în care reinvestisem 200.000 de euro în afacere. Şi am cam aşteptat un pic anul ăsta, pentru că nu am ştiut încotro să o luăm. Acum urmează să mai facem încă un punct de lucru şi după aceea să francizăm”, a mai spus acesta. „Scovergaria mică” se bucură de un succes foarte mare în rândul bucureștenilor. Rețeta este luată chiar de la mama lui și este und cu tradiție, și asta pentru că și mama lui o are de la bunica lui Mircea. Citește și: Cele mai benefice alimente de toamnă. Carmen Brumă le recomandă pentru o siluetă de vis Citește și: Un bărbat este cercetat pentru furt după ce a umplut un coș cu alimente de sute de lei. Metoda folosită de acesta este inedită Citește și… Bomba ANULUI! Dana Budeanu, NUNTA SECRETĂ pe Coasta de Azur. ROCHIA de mireasă aleasă pentru eveniment NOSFE, condus pe ultimul drum. Sotia, ingenunchiata de durere a facut un gest sfasietor. Toti au incercat sa o ridice, dar… Cum pot plăti mai puțin cei cu rate bancare. Top 4 soluții și marele pericol din jurul lor: ”Apare falimentul personal” Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News Tradiția rămâne tradiție și asta a simțit pe pielea lui un român care dat lovitura cu un aliment făcut chiar de bunicile noastre. Mircea Ion, un tânăr cu un spirit de antrepenor, a avut ideea de a își face propria afacere, cu un preparat tradițional. Este vorba despre scovergi, numite și turte, alimentul pe care mulți îl aseamănă cu langoșul unguresc. Cu toate că la început nu era foarte încrezător în ideea de afacere, iată că lucrurile merg din ce în ce mai bine. Cât a învesti la început în afacereAlte Articole Mort timp de 90 de minute și readus la viață de medici, bărbatul din imagine povestește ce a văzut DINCOLO: „Nu e ceea ce crede lumea! Mort timp de 90 de minute și readus la viață de medici, bărbatul … Florin Călinescu a primit un diagnostic crunt. Cum se simte …Cele mai bune plăcinte poale-n brâu. De unde provine denumirea … Totul a început în 2014 atunci când Mircea s-a hotărât să își dezvolte spiritul de antrepenor și să pună pe picioare propria afacere. Tânărul a investit în jur de 20.000 de euro în afacerea lui. ”Am deschis Scovergăria Micăi în 2014. Am văzut că peste tot în ţară şi în Bucureşti sunt fast-fooduri cu mâncare orientală, cu shaorma, dar nimic românesc. M-am gândit cum să promovez, în regim de fast-food, un produs românesc cunoscut. Eram pe stradă în ziua în care mi-a venit ideea cu scovergile, am avut un declic”, povesteşte Mircea Ion, potrivit Business Magazin. Românul s-a bucurat foarte mult să vadă că oamenii sunt receptivi față de ideea lui de afacere. ”La început am angajat două persoane şi eu, împreună cu Mica, am produs primele scovergi. Aveam două geamuri, că aşa am plecat, cu două vitrine. Oamenii nu se opreau, iar maică-mea striga după ei şi după două zile, aveam la un moment dat cam 50 de oameni la coadă încontinuu”, îşi aminteşte el. După ce a văzut că afacerea lui merge foarte bine, românul nu vrea să se oprească aici. Plănuiește deschiderea unei noi afaceri. „Asta am avut în plan şi anul trecut, dar a venit pandemia. Pe noi ne-a prins după o lună în care reinvestisem 200.000 de euro în afacere. Şi am cam aşteptat un pic anul ăsta, pentru că nu am ştiut încotro să o luăm. Acum urmează să mai facem încă un punct de lucru şi după aceea să francizăm”, a mai spus acesta. „Scovergaria mică” se bucură de un succes foarte mare în rândul bucureștenilor. Rețeta este luată chiar de la mama lui și este und cu tradiție, și asta pentru că și mama lui o are de la bunica lui Mircea. Citește și: Cele mai benefice alimente de toamnă. Carmen Brumă le recomandă pentru o siluetă de vis Citește și: Un bărbat este cercetat pentru furt după ce a umplut un coș cu alimente de sute de lei. Metoda folosită de acesta este inedită Citește și… Bomba ANULUI! Dana Budeanu, NUNTA SECRETĂ pe Coasta de Azur. ROCHIA de mireasă aleasă pentru eveniment NOSFE, condus pe ultimul drum. Sotia, ingenunchiata de durere a facut un gest sfasietor. Toti au incercat sa o ridice, dar… Cum pot plăti mai puțin cei cu rate bancare. Top 4 soluții și marele pericol din jurul lor: ”Apare falimentul personal” Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *