Mimi i-a dat replica Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o atât de tare pe vloggeriță

Mimi a simțit nevoia să ia atitudine și să vorbească în numelor mai multe fani care se regăsesc în povestea ei.

Chiar dacă s-a mutat în Londra, Mimi este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în țară. Vloggerița a devenit din ce în ce mai activă pe rețelele sociale, acolo unde vorbește despre absolut orice cu fanii ei. Recent, Mimi a vrut să îi dea replica Biancăi Drăgușanu chiar în fața urmăritorilor ei.

Mimi este una dintre cele mai puternice voci din rândul adolescenților. Vedeta s-a maturizat în fața fanilor, iar unii dintre ei au crescut odată cu ea. De-a lungul timpului, Mimi a realizat sute de vloguri și toate s-au bucurat de un succes enorm în mediul online.

De ceva timp, Mimi nu mai este atât de activă pe Youtube, dar și-a găsit o altă preocupare. Aceasta este prezentă pe TikTok, acolo unde videoclipurile ei ajung virale instant. Vedeta s-a mutat în Londra și a decis să schimbe mai multe lucruri în viața ei, nu doar locația.
Mimi i-a dat replica Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o atât de tare pe vloggerițăInstagram
Mimi, vocea femeilor scunde
Deși pare că nu mai este conectată la ceea ce se întâmplă în România, Mimi știe tot ce mișcă. Recent, vloggerița a fost extrem de deranjată de replicile Biancăi Drăgușanu, așa că a luat atitudine. Vloggerița nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit divei un răspuns destul de tăios.

Mai exact, la urechile lui Mimi a ajuns una dintre cele mai recente replici ale Biancăi. În emisiunea „Zig-Zag”, realizată de George Tănase, Bianca s-a legat, la un moment dat, de femeile scunde. Mai exact, Drăgușanu a spus că „dacă ești scundă, mi se pare că nu ești om”.

Cu umorul din dotare, vloggerița s-a filmat și a creat un moment care i-a distrat pe mulți. Deși Bianca și-a dorit ca replica ei să nu devină virală și să nu fie interpretată, fix asta s-a întâmplat în online. Mimi este doar unul dintre exemplele care s-a legat de vorbele Biancăi, însă mai mulți internauți au taxat-o pe divă.
@mimimp #stitch with @News.from.Romania ♬ original sound – Mimi MP

ASD

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *