Xiaomi Watch S1 și căștile Buds 4 Pro, prezentate oficial

Xiaomi a lansat Watch S1 încă de la finalul anului trecut, produsul primit recent acces la serviciul Xiaomi Pay în România. Modelul Pro vine doar să îmbunătățească experiența oferită utilizatorilor.

Lansate deocamdată doar pentru piața din China, Watch S1 Pro and Buds 4 Pro sunt versiuni îmbunătățite ale gadgeturilor Xiaomi deja disponibile pe piața Europeană. Am putea spune că deja devine un tipar ca Xiaomi să lanseze o versiune inițială a unui produs, apoi și upgrade disponibil exclusiv cumpărătorilor din China, care să ajungă mult mai târziu (sau niciodată) la cumpărătorii europeni. Prima explicație ar ține de costuri, Xiaomi având de gestionat costul transportului și taxele de import, la final, dispozitivele foarte atractive pentru publicul chinez devenind nevandabile pe piața europeană. Am mai putea aprecia și că piața din China este pur și simplu mai importantă pentru Xiaomi, în momentul de față.

Watch S1 Pro vine într-o carcasă ce ar trebui să reziste scufundării în apă până la adâncimea de 50 metri, dispune de un ecran AMOLED de 1.47 inch cu rezoluție 480×480 pixeli, capabil de luminozitate maximă de 600 nits. Totodată, ecranul este lăudat cu strat oleofobic și protecție anti-zgârieturi asigurată cu strat de safir artificial.

Promovat ca și smartwatch premium, Watch S1 Pro dispune de un acumulator de 500mAh, promițând până la 14 zile de autonomie. Lista dotărilor este destul de stufoasă: sincronizare Bluetooth și suport Wi-Fi, receptor GPS dual-band integrat, preluarea comenzilor vocale prin microfonul încorporat, 117 moduri pentru activități sportive, senzor de puls și pentru măsurarea concentrației de oxigen în sânge.

Mai departe, căștile Xiaomi Buds 4 Pro se fac remarcate prin certificări Hi-Res audio, LHDC 4.0 și tehnologie activă de anulare a zgomotului de fundal. Sunetul este redat folosind drivere cu membrană de 11mm și un procesor audio capabil de decodere HD Audio la 96KHz, respectiv procesarea codec-urilor SBC/AAC/LHDC 4.0.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *