Video Un om a murit și 40 au fost răniți după ce o bucată dintr-o scenă s-a prăbușit la unul din marile festivaluri din Spania

O persoană şi-a pierdut viaţa şi cel puţin 40 au fost rănite sâmbătă dimineață, după ce o porţiune dintr-o scenă s-a prăbuşit din cauza vântului puternic la un festival de muzică dance desfăşurat în apropiere de oraşul spaniol Valencia, au anunţat serviciile de urgenţă.

ACTUALIZARE 13.50. Numărul răniților în urma acestui incident a crescut la 40.

Accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineţii la Medusa Festival, un eveniment gigantic de muzică electronică, desfăşurat pe parcursul a şase zile în oraşul Cullera, situat pe coasta estică, la sud de Valencia, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Dintre persoanele rănite, trei au suferit traumatisme severe, iar 14 au prezentat răni mai puţin grave, au scris pe Twitter serviciile de urgenţă.

Festivalul a fost suspendat pentru moment din cauza vremii nefavorabile din dimineaţa zilei de 13 august şi pentru a garanta siguranţa participanţilor, a angajaţilor şi a artiştilor, au precizat organizatorii într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a festivalului.

Locul de desfăşurare a evenimentului a fost evacuat ca măsură preventivă pentru a facilita intervenţia serviciilor de securitate şi de securitate ale Festivalului Medusa, se mai precizează în declaraţie.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *