Xiaomi pregătește lansarea MIX Fold 2, un model pliabil cu corp foarte subțire

Xiaomi se pregătește să ofere o alternativă la modelul Galaxy Z Fold4, care urmează să fie anunțat oficial astăzi, 10 august. Evenimentul de lansare al brandului chinez este programat chiar pentru mâine, 11 august, în China, unde compania va prezenta MIX Fold 2, care pare a fi cel mai subțire model de telefon pliabil din piață. Primele imagini cu acesta sugerează că fiecare jumătate este cu doar puțin mai groasă decât o simplă mufă USB-C.

Deși a fost cam „liniște” pe piața de dispozitive pliabile în ultima jumătate de an, doar Huawei aducând pe piață un model nou, Mate Xs 2, în următoarele două zile urmează să vedem nu mai puțin de patru modele noi. Două vor veni de la Samsung, cu noile variante Flip și Fold, în timp ce celelalte două vor fi prezentate de companii din China. Lenovo va lansa Razr 2022, concurent pentru Flip4, sub brandul Motorola, iar Xiaomi vine cu o alternativă la Fold4 sub forma lui MIX Fold 2.

ERROR

— Ice universe (@UniverseIce) August 9, 2022

Dacă modelele Galaxy Z Fold de până acum au ales un design nu tocmai compact, cu fiecare jumătate pliabilă de grosime similară cu un smartphone obișnuit, telefonul arătând ca două Galaxy S suprapuse, din laterală, noul MIX Fold 2 de la Xiaomi încearcă să aducă grosimea telefonului pliat mai aproape de cea a unuia obișnuit. Astfel, se zvonește o grosime de puțin peste 5mm pentru fiecare jumătate, pentru un total de 10mm în grosime, adică similar cu ce vedem și pe telefoane recente, precum Zenfone 9.

 

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *