Video Ciolacu, întrebat despre posibila remaniere a lui Vasile Dîncu, de față cu ministrul: „Vasile, tu ești remaniat?”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri că în PSD nu s-a discutat despre remanierea lui Vasile Dîncu, după ce în presă au apărut informații despre acest subiect. Potrivit surselor Digi24.ro de la vârful conducerii PSD, Ciolacu ar fi luat în calcul remanierea ministrului Apărării, la schimb cu cea a liberalului Virgil Popescu.

Întrebat într-o conferință de presă în care se afla alături de ministrul Apărării despre posibila schimbare a sa, Ciolacu a spus că „îl văd pe domnul Dîncu aici lângă mine și nu a fost remaniat”

„Vasile, tu ești remaniat? Dar cine a anunțat remaniere? Există remanieri în guverne. De la UDMR ați anunțat vreo remaniere? (n.red. întrebare pentru Cseke Attila, care era de față) Nu pot să vă promit când există remanieri”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu spune că nu au fost discuții pe această temă, deși în urmă cu câteva zile, când a fost întrebat despre o posibilă remaniere, nu a negat.

„Eu nu am vorbit de această temă. Și îl văd pe domnul Dîncu aici lângă mine și nu a fost remaniat”, a spus președintele PSD.

De față, ministrul Apărăriim, Vasile Dîncu, a spus că „politica nu funcționează pe surse”.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *