Galerie Foto Bărbatul care a luat ostatici la o bancă din Beirut pentru a-și retrage banii din cont a fost primit cu aplauze: „Ești un erou”

Un bărbat înarmat care a ținut ostatici angajații unei bănci din Beirut timp de peste 6 ore pentru a-și cere propriii bani este considerat un erou în Liban, unde băncile au impus reguli stricte cu privire la câți bani pot accesa oamenii, din cauza unei crize economice grave, relatează BBC.

Un bărbat a luat ostatici angajaţii unei bănci din Beirut pentru a-şi recupera banii din cont. El s-a predat după 6 ore. Foto: Profimedia

Deschide galeria foto

Suspectul a intrat în bancă cu o pușcă, a stropit cu benzină și și-a cerut banii din cont, pentru a plăti facturile medicale ale familiei.

Mai mulți oameni s-au adunat în fața băncii, aplaudându-l și strigând: „Ești un erou”.

Confruntarea s-a încheiat în cele din urmă pașnic, după ce negociatorii au încheiat un acord prin care suspectului i-a permis să primească 35.000 de dolari din economiile sale, potrivit postului TV LBC.

Poliția a escortat ostaticii și suspectul din sucursala Băncii Federale din vestul orașului. Oficialii nu au spus încă dacă bărbatul va fi pus sub acuzare.

Potrivit LBC, familia suspectului avea mare nevoie de banii din cont, unii membri ai familiei fiind internați în spital.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *