Elon Musk menționează X.com, sugerând că ar putea lansa propria alternativă Twitter

Având în vedere prețul de 44 miliarde dolari, cerut pentru cumpărarea platformei Twitter, poate că ar fi mai ieftin pentru Elon Musk să-și lanseze propria rețea de socializare, alternativă Twitter.

După ce mai întâi și-a anunțat retragerea ofertei pentru cumpărarea platformei Twitter la prețul de 44 miliarde dolari, acuzând actualul proprietar că a ascuns numărul real al conturilor fake de pe platformă, Elon Musk a menționat X.com într-una din postările pe canalul său de Twitter, sugerând că și-ar putea lansa propria platformă de social media.

ERROR

https://t.co/bOUOejO16Y

— Elon Musk (@elonmusk) August 10, 2022

Totuși, nu trebuie să uităm de defptul că Musk este practic sinonim cu Tesla. Cel puțin, serviciul ascuns în spatele domeniului X.com ar putea fi promovat ca un serviciu de mesagerie adresat posesorilor de mașini Tesla, poziționat într-un mod clar vizibil pe consola acestora.

Deocamdată, Elon Musk nu confirmă și nici nu infirmă planurile de a crea propria rețea de socializare, în cazul în care negocierile pentru preluarea platformei Twitter se opresc definitiv.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *