Video Tanczos Barna a evitat 10 minute un răspuns despre atitudinea UDMR față de discursul lui Viktor Orban: Nu vrem să exprimăm alte detalii

Ministrul Mediului și liderul UDMR Tanczos Barna a evitat mai bine de 10 minute un răspuns la întrebările jurnaliștilor, în timpul unei conferințe de presă la Palatul Victoria, despre atitudinea UDMR față de discursul rasist și anti-UE al lui Viktor Orban la Băile Tușnad. „Punctul nostru de vedere a fost prezentat de domnul președinte Kelemen”, a spus în repetate rânduri liderul UDMR.

„Sunt declarațiile domnului Orban. În ceea ce privește punctul de vedere al UDMR, a fost prezentat de domnul președinte Kelemen, și în momentul de față nu exprimăm alt punct de vedere în ceea ce privește declarațiile de la Tușnad”, a spus Tanczos Barna.

La insistențele jurnaliștilor, Tanczos a reluat răspunsul evaziv.

„Punctul de vedere exprimat de domnul Kelemen îl aveți. Este un punct de vedere al domnului Kelemen și al UDMR”, a repetat ministrul.

Întrebat dacă este de acord cu declarațiile lui Viktor Orban, lideurl UDMR a spus din nou: „Punctul meu de vedere personal l-am spus acum câteva zile, rămân la același punct de vedere. Mulțumesc”.

„Sunteți ministru în guvernul României, și e important ca românii să știe dacă susțineți sau nu”, a revenit un jurnalist la întrebare.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *