Scandal cu lupte-n stradă, în sectorul 2 din București: ‘Ai lui Geamai’ s-au luat de la o moștenire, au intervenit trupele speciale

În cursul acestei zile, 10 august în jurul orei 17.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 au fost sesizați cu privire la un conflict spontan între mai multe persoane, pe o stradă din Sectorul 2.

Polițiștii s-au deplasat, de urgență, la fața locului care au identificat persoanele în cauză și au demarat verificările.

De asemenea, a fost prezent un echipaj de prim ajutor, însă nicio persoană implicată în eveniment nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate ori transportul la spital.

Pentru a asigura un climat optim de ordine și siguranță publică, au fost solicitate, în sprijin, echipe din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, totodată fiind direcționate în zonă și echipaje de poliție de la secțiile limitrofe.

În urma verificărilor, 10 persoane implicate în eveniment au fost conduse la sediul secției, în vederea stabilirii situației de fapt urmând a se dispune măsurile legale ce se impun.

Potrivit unor surse judiciare, conflictul între persoanele implicate a început în urmă cu aproximativ o lună și vizează succesiunea pentru o proprietate, în urma decesului unui membru al familiei – fratele lui Baboi Iulian zis Geamai.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *