Samsung a lansat ceasurile Galaxy Watch5 și 5 Pro alături de căștile Buds2 Pro, cu sunet surround. VIDEO

Anul trecut, Samsung prezenta primele ceasuri cu WearOS, generația Galaxy Watch4, cu două modele: unul de dimensiuni reduse, mai feminin, și unul mai mare, cu design similar, dar construit mai degrabă pentru mâini masculine. Anul acesta, seria Galaxy Watch5 include trei modele, dar nu aduc toate îmbunătățiri atât de mari.

Galaxy Watch5 „standard” este livrat în două dimensiuni, de 40 și 44 mm, ambele echipate cu aceleași capabilități generale. Ambele primesc upgrade-uri la capitolul baterie și încărcare, de exemplu, oferind cam 15% mai multă autonomie decât seria Watch4, în timp ce încărcarea este cu până la 27% mai rapidă. Samsung spune că poți încărca câștiga 45% din capacitate în doar 30 de minute, oferind cam o zi de utilizare în acest fel. Galaxy Watch5 sunt și mai bine construite decât generația anterioară, fiind cu 60% mai rezistente la zgârieturi, datorită unei protecții din sticlă de safir.

ERROR

Galaxy Watch5 Pro însă vine cu o serie de capabilități exclusive, o construcție mai solidă și autonomie cu mult îmbunătățită. Cu o baterie de 590 mAh și disponibil într-o singură variantă, de 45mm, acest model promite până la 80 de ore de utilizare la o singură încărcare. Totuși, acest ceas este realizat în special pentru cei care fac activități sportive avansate, care se bazează pe GPS. Samsung spune că Galaxy Watch5 Pro poate funcționa 20 de ore continuu cu GPS activ.

Pentru a pune GPS-ul la treabă, Watch5 Pro are și câteva capabilități exclusive pentru trasee montane, care pot oferi acum navigație turn-by-turn, la fel ca în oraș. Utilizatorii își pot crea chiar și propriile trasee și le pot apoi trimite altor prieteni care dețin de asemenea un Watch5 Pro. Pare că Samsung țintește către publicul care folosește ceasuri Garmin cu acest model.

Construcția lui este însă diferită de cea a modelelor Watch5 standard. Corpul este din titan, iar sticla de safir protejează mai bine ecranul, mai ales că acesta este amplasat cumva mai adânc în corpul ceasului, având de jur-împrejur o ramă proeminentă. Ceasul ar trebui să fie de două ori mai rezistent decât modelele Watch4 la șocuri și zgârieturi, iar față de celelalte variante, vine cu o curea de silicon cu sistem de prindere magnetic.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *