Cele Mai Bune Rulete De Masurat

Unior este un brand care produce niste truse de scule de calitate, destul de cautate pe piata din Romania, asa ca e firesc faptul ca, pentru pozitia de cea mai buna ruleta de masurat sa recomandam un instrument care apartine ofertei firmei respective.

Modelul este un instrument indicat in principal in constructii si pentru masurari de anvergura, piesa totalizand o banda cu lungimea de 50m. Este fabricata cu o carcasa de forma ergonomica, din plastic dur, si prevazuta cu maner si varf. Banda e realizata din otel ce a fost imbracat in acrilic, acest aspect conferindu-i rezistenta in timp.

Incrementele sunt redate in sistem metric, fiind vorba despre metri, cemtimetri si milimetri. Banda include un capat in forma de inel, care permite stabilizarea eficienta in timpul masuratorilor. De asemenea, se va strange cu o viteza de 6 ori mai mare decat cea a modelelor conventionale din comert. Produsul este profesional si incadrat in clasa de acuratete II.

Daca te intereseaza unul dintre cele mai avantajoase scoruri ca raport pret/calitate, atunci iti recomandam aceasta piesa de la Slovakia Trend. Este o ruleta geodezica, recomandata pentru preluarea datelor pentru distante mari, avand o lungime totala de 50m. Are o constructie robusta si o banda interna cu latimea de 10mm.

Designul include un maner, un varf de masurare precis si o maneta de infasurare construita robust, care permite strangerea cat mai usoara a benzii dupa efectuarea fiecarei masuratori. Este gradata in milimetri, deci compatibila in sistem metric.

Ca material de fabricatie, carcasa e realizata din plastic solid, iar varful, maneta si banda sunt facute din otel; pentru a preveni ruginirea benzii de masurare, un strat de nylon o acopera, prelungindu-i durata de viata.

Mentionam ca acest instrument este unul profesional, intrucat e omologat cu o clasa de acuratete buna, anume II.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *