Cele Mai Bune Foreze

Te intereseaza cea mai buna foreza pamant pentru o singura persoana? E foarte posibil ca acest model de la Efco sa indeplineasca toate conditiile tale. Pe langa faptul ca se incadreaza cu brio in categoria foreze profesionale, randamentul de care este capabila piesa sta marturie a meritelor sale. Este vorba despre o foreza motorizata, echipata cu un motor termic, alimentabil pe baza de carburant. Cu alte cuvinte, va face fata unor munci dificile si efectuate frecvent, fara ca uzajul in timp sa-si puna amprenta asupra eficientei.

Acest parametru este indicat si de cei 2.1CP pe care ii dezvolta. Asadar, la aceasta valoare, poti folosi foreza pentru gradinarit, munci agricole si, de ce nu, ca sa iti montexi stalpi pentru un nou gard. Piesa este compatibila cu o gama extinsa de burghie, lungi de 100cm si cu diametru variabil intre 8 si 20cm, insa aceste piese sunt disponibile spre comanda separata, si nu direct in kitul standard. Mai mult decat asta, ii poti atasa atat burghie de pamand, dar si accesorii pentru forat in gheata.

Turatia de lucru poate fi reglata si atinge minime de2600rpm si maxime de 9900rpm, ceea ce nu poate fi decat un argument clar pentru versatilitate si functionalitate avansata. Manerul este ergonomic, facil de manevrat, find proiectat doar pentru utilizator unic. Ai la indemana un maner suplimentar, care iti permite sa inversezi senzul rotatiilor efectuate de burghiu si un sistem care asigura inlocuirea foarte rapida a accesoriilor, ambele demonstrand intrebuintarea cat mai ergonomica. Piesa nu cantareste exagerat, avand doar 9.10Kg in greutate si putand fi astfel controlata fara dificultati. Aprinderea electronica si ambreiajul centrifugal sunt doar doua optiuni suplimentare care vor incanta chiar si pe un utilizator profesionist.

Cand esti in cautarea unui model de foreza de pamant la un pret bun, motoburghiul TMD520 de la Technik pare cea mai simpla alegere. Recomandam aceasta piesa pentru utilizatorii interesati de foreze hobby si semi-profesionale, deoarece li se potriveste cel mai bine, dupa cum o vor demonstra si caracterisitcile pe care dorim sa le trecem in lista de aici. Produsul este clar motorizat si include un motor foarte robust, in doi timpi.

Faptul ca se alimenteaza pe baza de carburant(benzina fara plumb) ii permite sa dezvolte 2CP, suficient pentru amenajari si aplicatii in silvicultura si horticultura. Daca ai o gradina pe care iti place s-o ingrijesti, acest dispotitiv va fi cel mai bun ajutor pe care il poti obtine. Se livreaza cu tot cu un burghiu pentru pamant, care masoara 100x800mm, permitand efectuarea de foraje semi-adanci cu diametru redus. Configuratia indica un model utilizabil de catre o singura persoana, iar sistemul de pornire este din cel manual, la sfoara. Viteza de rotatie asigurata este de 170rpm, indicand o buna compatibilitate in special cu munci agricole ocazionale. Piesa include functie de reglaj de viteza, care iti asigura bun control asupra actiunilor burghiului, in functie de procedeele executate.

Pachetul iti ofera atat dispozitivul, cat si burghiul, pe langa un set de chei si un recipient pentru amestecarea benzinei cu ulei in concentratie adecvata. Si ca greutate, aparatul se integreaza in pretentiile noastre, cantarind 10Kg si fiind facil de utilizat. Numai zgomotul degajat poate fi putin deranjant, deoarece modelul produce 103dB

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *