Cele Mai Bune Ciocane Demolatoare June 2024

Cand preferi produsele firmei Bosch, nu ai nici indoieli in legatura cu calitatea acestora. Modelul GSH 5 CE este situat printre variantele profesionale de ciocane demolatoare la preturi bune, fiind de doua ori mai ieftin decat un model cu gabarit mare de la acelasi furnizor. Drept configuratie, face parte din clasa pieselor cu dimensiuni restranse si forma de pistol, cantarind 6.20Kg.

Cele Mai Bune Ciocane Demolatoare June 2024

Motorul se va alimenta strict electric si poate dezvolta o putere de 1150W. Valoarea e suficienta pentru a garanta rezistenta in timp la uzaj si un numar variabil de percutii, intre 1300 si 2900. Va putea sparge eficient prin straturi de caramida, beton, tencuiala, datorita acestui numar si a energiei de lucru, identificata la valoarea de 8.3J.

Ca functionalitate, se remarca urmatoarele aspecte: amortizare cu tehnologie Vibration Control, intrerupator cu blocare pe functia si setarile dorite, reglaj de percutie, functie Vario-Lock cu 12 pozitionari diferite ale daltii si display cu afisaj constant. Aparatul este protejat cu o carcasa robusta, are sistem de prindere SDS-max si include ca accesorii valiza, dalta, tub cu lubrifiant si un maner suplimentar.

Cand cauti un ciocan demolator la pret ieftin, se poate spune ca, achizitionand modelul K-EDH 1600 de la Kawadaki, l-ai si gasit. Orice mester pasionat isi va permite sa investeasca in acest produs, iar asta mai cu seama cand descopera ca-l poate utiliza foarte eficient ca piesa hobby.

Ca gabarit, este un picamer de talie mare, de peste 17Kg si dotat cu motor de 1600W. Pentru intrebuintare ocazionala si moderata, lucreaza suficient de bine, iar asta si prin prisma unei energii de impact de 50J, completata de un numar de 1500 percutii pe minut. Totusi, sistemul de percutie nu este chiar cel mai modern posibil, acesta fiind din gama celor cu tehnologie mecanica.

Sistemul de functii incorporate include: oprire automata, 2 pozitii diferite pentru maner, un maner soft grip si unul secundar si indicator pentru nivelul de ulei. Se livreaza cu tot cu: cheie de suruburi, bolt de blocare, dalta si spit, fiind din start gata sa inceapa lucrul.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *