Cel Mai Bun Invertor De Sudura

Edon LV 250 A e un invertor de sudura prin metoda MMA, ce poate imbina metale precum otel, fonta, otel inoxidabil. E un model semi-profesional, facand fata si unui regim mai intens de lucru, insa noi il recomandam mai ales pentru atelierele mesterilor amatori.

Sudeaza la o intensitate maxima de 250A, insa ai control asupra curentului de iesire (minimul setat poate fi de 20A). De asemenea, suporta electrozi rutilici, ceea ce-ti permite sa faci suduri fine, care sa aiba diametrul cuprins intre 1,5 mm si 5mm. Mai mult decat atat, invertorul are functie de stabilizare a arcului electric, in timpul procesului de sudura, si protectie ce impiedica lipirea electrozilor – aspecte practice apreciate de catre incepatori.

Aparatul se alimenteaza la retea, la 220V. Are o carcasa rezistenta si robusta, iar componentele electrice din interior sunt in permanenta monitorizate. Cat despre portabilitate, la greutatea de doar 4 kg, putem spune ca e foarte inalta.

Atunci cand esti interesat de un invertor de sudura Edon, ieftin si bun, trebuie sa te orientezi spre un model capabil sa ofere o intensitate ceva mai mica. Modelul de fata, de 200A, este perfect pentru nevoile de sudare care apar in cadrul gospodariei, pretul fiind si el unul avantajos.

Si acesta e un aparat care sudeaza prin metoda MMA, fiind potrivit pentru reparatii sau mici proiecte de constructie. Il poti utiliza pentru aproape orice parti de metal pe care vrei sa le lipesti. De mentionat ca intensitatea curentului poate fi reglata (20-200A), iar tu vei avea control total asupra acestui aspect, tinand cont si de electrozii folositi. Poate topi si electrozi de 5mm, insa va trebui sa folosesti un amperaj mai ridicat.

Are functie de stabilizare a arcului in timpul sudurii, precum si protectie la suprasarcina si scurtcircuit. Trebuie spus ca are 5,1 kg si dimensiuni de 300x120x180 mm, astfel ca-l vei putea muta si cara, cu usurinta.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *