Fierastraie electrice – Opinii si recenzii in 2022

Fierastraul cel mai bun este subiectul acestui articol. Insa, data fiind gama vasta de modele, multe total diferite de celelalte in design si scop, alegerea celui mai bun dintre ele poate sa fie putin cam dificila. In orice caz, analizand atat performantele, cat si popularitatea, putem spune ca venim cu doua recomandari, pentru anul curent: pe primul loc, Steinhaus PRO-RS900, o scula de tip sabie, utila in gospodarie la taiat crengi, oase sau scanduri.

Fierastrau electric sabie

Da dovada de rezistenta si calitate, prin lama sa dubla si motorul de 900 de Wati. Insa, s-ar putea sa nu va intereseze un fierastrau de tip sabie, iar pentru asta, venim cu a doua recomandare,  Bosch AKE 40 S, o drujba de 1800 de Wati, cu lama de 40 centimetri, utila pentru taierea lemnelor, crengilor de copac sau altor materiale lemnoase, peste tot prin gospodaria dumneavoastra.

Modelul acesta de fierastrau electric sabie, de la Steinhaus, poate avea intrebuintarile urmatoare: puteti sa taiati lemne de pana la 115 milimetri grosime, ori metal de pana la 5 milimetri grosime (otel). Designul sau, cu lama oscilanta, il face usor de manevrat, viteza lamelor fiind reglabila pana la 2800 de miscari pe secunda.

Lungimea cursei acestora este de 20 de centimetri. Scula se alimenteaza la reteaua de 220 de Volti si genereaza o putere de 900 de Wati, maximum. Noi o recomandam gospodarilor care au lucrari hobby ocazionale si care doresc un plus de mobilitate. De exemplu, la curatarea pomilor si la maruntirea resturilor de lemn, o sa descoperiti ca este un fierastrau foarte util.

Ca dezavantaje, nu face fata la sarcini mai grele, cum este taiatul scandurilor mai groase de 115 milimetri (depinde si de esenta lemnului, desigur). Insa, pentru pretul sau foarte atractiv, ramane o scula de dorit pentru majoritatea gospodarilor.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *