Cele mai bune amestecatoare vopsea și mortar

Cele mai bune amestecatoare de vopsea mortar – Recomandarile noastre pentru 2022.

Printre uneltele de care ai nevoie, atunci cand renovezi sau construiesti peretii unei locuinte, e inclus si amestecatorul de vopsea și mortar. Nu e foarte complicat sa cumperi unul, trebuie sa alegi cat de performant vrei sa fie si cat esti dispus sa investesti in el. Daca nu ai o idee prea clara, insa stii ca doresti un dispozitiv performant, iti recomandam modelul Makita UT2204.

A urcat in topul nostru datorita calitatii, randamentului si ergonomiei sale. Functioneaza cu o putere de 850W si emite pana la 550 de rotatii pe minut, avand suficienta forta pentru a omogeniza chiar si materiale vascoase si vopsele. Are doua manere, pentru mai multa stabilitate, si cantareste 3,4 kg. Nu in ultimul rand, are o constructie solida si permite acces usor pentru a fi curatat si mentinut in stare buna. Daca dintr-un oarecare motiv vrei sa consulti si alt model, mai avem o propunere ce ti-ar putea placea: Bisonte M6302-E.

Iti doresti un amestecator de mortar, pe care il vei folosi in regim de uz intens? Credem ca Bisonte M6302-E va face fata cu brio cerintelor tale, intrucat e conceput pentru lucrari profesionale, avand o putere ridicata de 1600W.

Motorul poate fi setat la una dintre cele doua trepte de viteza, in functie de materialele amestecate: la prima treapta, vor fi furnizate 180 – 460 rpm, iar la a doua, 300 – 700 rpm. Ceea ce deosebeste acest model de altele e posibilitatea de programare intr-un interval de 1-99 de minute. Poate fi setata si turatia, totul de la butoanele micului ecran dispus chiar in capatul manerului.

In timpul functionarii, poti creste sau descreste turatia, iar mixerul se va opri singur, atunci cand timpul e gata. Comenzile de setare sunt simple, asa ca nu vei avea probleme la punerea in functiune a amestecatorului.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *