Așa arăta Andrea în 2018, când era 100% naturală. Ireal cum arată acum, după ce și-a cheltuit toate economiile pe 26 de operații estetice

Andrea Emilova Ivanova s-a născută la Sofia, în Bulgaria, în anul 1997. Andrea a urmat școala St. Kliment Ohridski de la Universitatea din Sofia. Potrivit Yahoo News, ea a studiat filologia germană în timp ce era înscrisă la cea mai veche instituție de învățământ superior din țară.

Însă, interesul pentru învățarea de lucruri noi la universitate, a pălit în fața interesului pentru… operații estetice. Astfel, Andrea a vizitat zeci de clinici înainte de prima intervenție din anul 2018, totul pentru a se asigura că a găsit locul potrivit pentru ea.

Însă, acesta a fost doar îmceputul! Înainte de sfârșitul anului 2019, ea și-a făcut deja 15 injecții pe buze și a cheltuit mai mult de 2.500 de dolari.

”Cu buzele mai mari arăt mai frumoasă”

„Îmi plac buzele acum, mai mult decât înainte și mă simt foarte bine și foarte fericită cu ele pentru că, după mine, cu buzele mai mari arăt mai frumoasă”, a spus ea.

Ivanova a fost fermă că nu copia nicio celebritate în ceea ce privește estetica ei. Ea a spus că și-a dorit mereu să fie remarcată. Astăzi, ea se laudă că are „cele mai mari buze din lume” în biografia ei online și a strâns peste 11.000 de urmăritori pe Instagram, plus alte mii pe TikTok și OnlyFans.

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu diferită, să ies în evidență din mulțime și să fiu mai excentrică. Pe lângă buze uriașe, mai am un bust de silicon. De asemenea, port mai mult machiaj, îmi place machiajul greu, întunecat și plin de farmec, părul artificial și genele mari. Îmi place aspectul excentric și extravagant”, a mai spus Ivanova.

Buze uriașe în timp record
Potrivit The New Zealand Herald, Ivanova și-a crescut de peste patru ori dimensiunea buzelor în ultimii trei ani. Totuși, medicii i-au spus că viitoarele injecții pe buze ar putea fi fatale și au sfătuit-o să acorde o atenție deosebită oricărei dureri de pe buze.

Deocamdată, Ivanova spune că singurul efect secundar advers pe care l-a avut de la injecții este dificultatea de a mânca câteva zile după fiecare injecție. Dincolo de asta, ea spune că este în regulă atâta timp cât își menține buzele hidratate.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *