Acesta e cel mai nou și mai surprinzător cuplu din showbiz! Ea are 40 de ani, el doar 25 și sunt îndrăgostiți până peste urechi

Ceea ce era la început doar o bârfă, a devenit certitudine. Sienna Miller și Oli Green formează cel mai nou cuplu din showbiz.

Dacă la începutul lunii februarie existau doar supoziții că frumoasa actriță de 40 de ani și-ar fi găsit fericirea în brațele tinerelului actor și model în vârstă de doar 25 de ani, după ce fuseseră zăriți împreună la un meci din NBA, acum cei doi nu se sfiesc să împărtășescă gesturi romantice în public.

Recent, Sienna Miller a fost fotografiată de paparazzi sărutându-l pe modelul Burberry în vârstă de 25 de ani, Oli Green, în fața unei pizzerii din Notting Hill din Londra.

Cei doi nu și-au putut lua mâinile unul de pe celălalt în timp ce vorbeau așteptau să fie serviți pe o terasă, la soare.

Oli Green a a intrat recent în lumea actoriei cu roluri în telenovela americană „The Bold And The Beautiful”, precum și în „The Mosquito Coast”, peliculă în care joacă și Justin Theroux.

El a fost imaginea unei campanii a casei de modă Burberry, în 2018, dar a fost și model pentru brandul GAP.

Însă Oli Green este mai ales cunoscut pentru că provine din una dintre cele mai prestigioase familii din lumea artei britanice, iar bunicul său Richard Green deține două galerii în Mayfair. Se spune că afacerea de familie are o colecție în valoare de aproximativ 74 de milioane de lire sterline.

Cât despre Sienna Miller, cunoscută mai ales pentru rolul din Layer Cake din 2004, se poate spune că a avut o viață amoroasă tumultoasă.

Ea s-a logodit cu actorul Jude Law în 2004, dar s-au despărțit în 2006. El și-a cerut scuze publice și s-au împăcat, dar apoi s-au despărțit din nou.

Recent, Sienna s-a despărțit de fostul ei logodnic, Lucas Zwirner.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *