Imagini șocante în București, ziua în amiaza mare: Un șofer STB a coborât din autobuz și s-a năpustit cu pumnii asupra unui biciclist

Un biciclist a fost snopit în bătaie de un angajat al Societății de Transport București (STB). Imaginile au fost surprinse, marți, pe Șoseaua Mihai Bravu și transmise pe adresa redacției de un cititior.

Potrivit martorului, biciclistul livra mâncare și pentru că circulația era blocată, tânărul nu avea pe unde să meargă.

Șoferul nervos a coborât din autobuzul 335 și i-a scos șaua bicicletei. Pe fundalul înregistrării, se aud oamenii din mijlocul de transport, în timp ce-l roagă pe șofer să-l lase pe tânăr în pace.

Poliția Capitalei a informat că în acest caz a fost depusă o plângere și sunt efectuate cercetări pentru lovire sau alte violențe.

„Cu privire la imaginile difuzate pe o rețea de socializare și preluate de mass-media, în care se observă, un conflict, în care sunt implicați doi bărbați, un conducător auto și un biciclist, precizăm urmatoarele:

În urmă cu scurt timp, unul dintre bărbați s-a prezentat la Secția 8 Poliție și a formulat plângere. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a informat Poliția Capitalei.

„Angajat al STB a coborât din autobuz să ia la bătaie un biciclist cu comandă de livrat. Strada era complet blocată, nu avea fizic unde să meargă. Șoferul i-a scos șaua biciletei și l-a luat la bătaie pe săracul om. Am coborât să-i dau omului înregistrările video și i-am sugerat să cheme urgent poliția.

Stația STB Șoseaua Mihai Bravu, autobuz 335, număr B809STB, ora 16:11.”, așa sună postarea de pe Facebook a unui călător.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *