Surpriză la Survivor România! Daniel Pavel va face anunțul în această seară

Survivor România 2022. Surpriză mare în show-ul de la Pro TV care se filmează în Republica Dominicană. Daniel Pavel va face anunțul în această seară!

Show-ul ”Survivor România”, ediția anului 2022, a debutat la Pro TV în urmă cu trei luni. Concurenții se luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro, iar condițiile din competiție sunt foarte grele. Aceștia sunt nevoiți să se adapteze la un trai în junglă, departe de confortul de acasă. De asemenea, și alimentația este schimbată drastic, au o dietă limitată, bazată în mare parte pe cocos și, uneori, orez. Atunci când câștigă anumite jocuri, aceștia au ocazia să primească alte alimente.

Atât Faimoșii, cât și Războinicii s-au aventurat într-o nouă lume, departe de cei dragi, departe de viețile cotidiene, pentru a demonstra că sunt ”Supraviețuitorii” care merită titlul și premiul cel mare pus în joc.

Daniel Pavel va face anunțul în această seară

În această seară, Daniel Pavel, gazda show-ului ”Survivor România”, va face un anunț important pentru concurenți.

Laura Giurcanu este ultima concurentă de la ”Survivor” care a părăsit show-ul. După ce aceasta a fost eliminată din competiție, Elena Chiriac a declarat că ”sunt pregătită să fiu singură”. Cele două se înțelegeau extrem de bine, unii colegi de echipă zicând că ar fi format chiar o ”alianță”.

Pe de altă parte, Războinica Alexandra Duli susține că Elena Chiriac și-ar schimba strategia, după eliminarea Laurei Giurcanu: ”Nu poate să ne întoarcă pe noi, cum a făcut înainte în echipa Faimoșilor. Știm de ce am venit aici, să plece fiecare din Faimoși acasă”, potrivit stirileprotv.ro.

 

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *