„Prefer să stau în culise. Soțul meu este mereu în prim-plan.”

În urmă cu o zi, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute”. Decizia este definitivă și nu mai poate fi contestată. La două ore și 20 de minute după ce s-a pronunțat, oficial, condamnarea, aceasta a fost prinsă de autoritățile din Bulgaria. Ce s-a întâmplat cu Elena Udrea, în prima noapte de arest?

Elena Udrea plecase din țară, pe la Vama Giurgiu, înainte de pronunțarea deciziei definitive a instanței. Aceasta a fost prinsă de oamenii legii din Bulgaria, în zona Kulata, la frontiera cu Grecia. Poliția de Frontieră confirma faptul că Elena Udrea a ieșit din țară, dar precizează că a făcut-o legal, întrucât nu era vizată de nicio măsură care să interzică acest lucru în momentul în care a făcut-o.

Ce s-a întâmplat cu Elena Udrea, în prima noapte de arest?

Elena Udrea a fost reținută de oamenii legii în urmă cu o zi, după ce a primit condamnarea definitivă la închisoare. La două ore și 20 de minute după ce s-a pronunțat condamnarea, aceasta a fost prinsă de autoritățile din Bulgaria. Noaptea și-a petrecut-o în arestul Poliției de Frontieră Petrici, iar în cursul zilei de vineri va fi adusă în fața magistraților bulgari. Va fi judecată cererea de extrădare a acesteia, arată digi24.ro.

Ieri, M.A.I. a transmis un comunicat, după ce Elena Udrea a fost reținută de oamenii legii pe teritoriul Bulgariei.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfășoară activități specifice, în vederea predării femeii către autoritățile din România”, precizează un comunicat al M.A.I.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *