Cum a fost surprins latifundiarul Gigi Becali. Ce gest a făcut chiar în aeroport

Gigi Becali a surprins din nou cu un gest de mărinimie chiar în aeroport, când aștepta îmbarcarea. Cunoscutul om de afaceri din Pipera a fost abordat de către un tânăr care i-a cerut să facă o poză împreună. Becali a acceptat pe loc, iar ce a urmat este de-a dreptul emoționant.

Gigi Becali, gest neașteptat în aeroport

Omul de afaceri Gigi Becali a fost surprins în aeroport în timp ce aștepta îmbarcarea spre Grecia. Omul de afaceri a plecat din nou la Muntele Athos, acolo unde obișnuiește să meargă destul de des. El a fost văzut de către un tânăr pe nume Marius care s-a apropiat și l-a rugat să accepte să facă o poză împreună. Cum Becali nu refuză pe nimeni-niciodată, poza a fost făcută, iar ce a urmat este un gest emoționant.

Tânărul care s-a pozat lângă Becali a povestit că latifundiarul l-a întrebat unde pleacă și dacă are copii. Acesta i-a răspuns că pleacă la muncă și că da, are trei copii. Atunci Becali a scos din portofel 200 de euro și i-a dat tânărului ca să-i aibă pentru copii.

L-am întrebat: ‘tăticu, fac și eu o poză cu tine?’ Mi-a răspuns afirmativ. Am făcut o poză cu el și m-a întrebat unde mă duc, i-am zis că la muncă. M-a întrebat dacă am copii și când i-a zis că am trei copii, a scos portofelul și mi-a dat 200 de euro, să am pentru ei, a povestit tânărul.

Marius despre Gigi Becali: oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau

Marius a fost impresionat de cât de simplu era îmbrăcat Gigi Becali, atât de banal încât era greu de recunoscut. Latifundiarul purta haine de culoare închisă, lejere, potrivite pentru un zbor cu avionul. Tânărul care și-a dorit o poză cu omul de afaceri din Pipera a mărturisit că oamenii treceau pe lângă acesta fără să-l recunoască, tocmai datorită modului simplu în care era îmbrăcat.
Era îmbrăcat foarte simplu, oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau. Eu cred că Gigi Becali este Dumnezeu pentru mulți oameni care au nevoie. Ajută pe toată lumea fără nici cea mai mică reținere, a mai spus Marius.

Gigi Becali este un om al Bisericii care merge des la Mormântul Sfânt și la Muntele Athos pentru a se reculege. El a mărturisit, la un moment dat, că plănuiește ca peste câțiva ani, să se retragă la mănăstire.

 

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *