Soldații ruși, otrăviți de civilii din Ucraina. Ce le-au dat localnicii să bea

Civilii ucraineni apelează la tot felul de metode pentru a face față invaziei Rusiei. Cetățenii vin cu idei trăsnite sau radicale, prin care să se implice în război, alături de soldați. Inclusiv bătrânii au găsit modalități de a lupta cu rușii.

Conflictul dintre Rusia și Ucraina durează deja de aproximativ o lună și jumătate. Contrar zvonurilor apărute, lupta nu s-a sfârșit, doar și-a pierdut din intensitate. Ca urmare, armata ucraineană are nevoie de ajutor. La o lună de la începerea conflictului, chiar președintele Volodimir Zelenski a anunțat nevoia de solidaritate cu țara sa, pentru a putea termina lupta.

Pentru a-și apăra țara, civilii ucraineni recurg la cele mai ciudate metode pentru a diminua forța rusă. Acesta este și cazul cetățenilor care au otrăvit soldații ruși, dar nimeni nu a fost ucis.

Ce au băut soldații ruși. Ce idee le-a venit ucrainenilor

Cetățenii ucraineni le-au oferit soldaților ruși alcool contrafăcut. Peste 500 de militari au acuzat stări de rău în urma acestui consum și au ajuns de urgență la spital. Localnicii le-au oferit băuturile, dar aceștia nu au știut la ce să se aștepte.

O situație similară este cea cu o bătrânică din Ucraina a gătit plăcinte otrăvite și le-a oferit soldaților ruși, iar deznodământul a fost similar.

Ideile inedite pe care le au ucrainenii vin de la toate vârstele. Nu cu multă vreme în urmă, un bunic a furat un tanc rusesc și l-a înmânat trupelor din Ucraina. Acesta a observat că vehiculul era nesupravegheat și l-a condus până la punctul de întâlnire. Tancul era încărcat și cu armament pe care îl vor folosi soldați

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *