De unde poți cumpăra cele mai bune scule și unelte electrice

Primăvara este rost de muncă în grădină și de meșterit atât în interiorul casei, cât și în anexele ei. Astfel, mulți dintre noi, încercăm să ne facem cât mai ușoară treaba și să lucrăm cu scule performante și nu, în ultimul rând, electrice. 

Nu doar mașinile au început să devină 100 % electrice și să acapareze o parte importantă din flota României. Avem acum zeci de scule care până nu de mult trebuia să le legi la o sursă de curent, prin fire și prelungitoare. Acum, avem la dispoziție o mulțime de unelte și scule electrice pe care le putem folosi liber. Libertatea de mișcare este data în primul rând de acumulatori, care au devenit din ce în ce mai performanți în ultimul an.

Așa cum bateriile smartphonurilor au văzut îmbunătățiri remarcabile în ultimul deceniu, așa s-a întâmplat și cu acumultorii pe care îi folosim la bormașini, mașini de găurit, rotopercutoare, autofiletante sau fierăstraie electrice.

Recent, am dat peste un site – fieromania.ro care a prins trendul și are la vânzare o mulțime de scule electrice, la prețuri pe care nu le vezi nici măcar pe eMag.

Magazinul fizic este lângă Doraly, în Afumați

Nu numai că am dat peste acest magazin, ci și am mers acolo personal pentru a vedea exact calitatea uneltelor, înainte să mă apuc să le cumpăr online. Așa sunt eu, îmi place să văd cu ochii mei exact ce cumpăr. Au un depozit și un magazin fizic în Afumați, lângă Doraly. I se spune Micul Gospodar, dar în online merg pe domeniul fieromania.ro. Au fix aceleași prețuri și online și offline, nimic nu diferă față de ce vezi în magazinul propriu zis și cel din online.

Marfa este bună. Cât timp m-am perindat prin magazin ușor pierdut (nu sunt tocmai vreun meșter și nici n-am calități de gospodar) au venit o mulțime de clienți. Unii încercau să mai negocieze, alții știau exact ce au de cumpărat și mergeau direct cu coșul la casa de marcat, semn că au mai trecut pe acolo și nu doar odată. Imaginați-vă un Mega Image, dar plin cu scule, unelte, șurubelnițe, fierăstraie și mai tot ce îți trece prin cap.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *