Bianca Drăgușanu a făcut un top 10 bărbați din România. Cine e pe primul loc

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a auzit că designerul Cătălin Botezatu a numit-o creația lui. Zilele trecute, Cătălin Botezatu a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu. Printre cuvintele de laudă pe care le-a spus la adresa divei, el a subliniat că blondina este creația lui. Fosta soție a lui Alex Bodi nu s-a abținut și a venit cu o replică!

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au avut întotdeauna o relație specială. Recent, designerul de modă a vorbit despre sentimentele pe care le are față de blondină și a numit-o pe aceasta „creația’ lui. Imediatt cum a auzit aceste declarații, fosta soție a lui Alex Bodi a ieșit cu o replică pentru creator. Iată ce spune diva despre prietenia pe care o are cu fostul jurat de la Bravo, ai stil!

Vedeta a oferit o declarație în care și-a spus părerea sinceră despre prietenul său. Iată declarațiile acesteia!

Bianca Drăgușanu a oferit imediat o replică comentariilor făcute de Cătălin Botezatu! Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa creatorului de modă. Ea susține că este un bărbat fermecător, deștept și frumos.

„I le întorc înzecit! Cătălin, în ochii mei, este la fel, neschimbat, același bărbat fermecător, deștept, frumos. El știe. Ne-am și întâlnit recent, ne-am văzut într-un club. Mie una mi se pare normal să avem relația asta și cred că și lui la fel. E clar că avem un respect și niște sentimente frumoase unul față de celălalt și cred că asta fac oamenii inteligenți’, a declarat ea pentru WOWbiz.

Mai mult decât atât, vedeta simte că fostul jurat de la Bravo, ai stil! o iubește cu adevărat. Acesta îi ia apărarea modelului de fiecare dat când primește un val de comentarii negative.

„Știu că mă iubește, că mereu face asta, îmi ia apărarea în fața haterilor. Este un om pe care eu o să îl am la suflet toată viața mea, pe care o să îl iubesc, care o să fie important pentru mine”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *