Putin a luat o decizie îngrijorătoare! Ce se va întâmpla cu minorii din Rusia

Potrivit Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina, Vladimir Putin ar intenționa să folosească și tineri care nu au împlinit încă 18 ani în războiul din Ucraina.

Din cauza lipsei de soldați care să îngroașe rândurile armatei ruse, conducerea Kremlinului ia în considerare posibilitatea implicării minorilor în ostilități.

Într-un astfel de context cel puțin îngrijorător, Serghei Șoigu – ministrul rus al Apărării – a semnat deja Ordinul ”Cu privire la organizarea implicării membrilor mișcării publice militaro-patriotice Yunarmiya în desfășurarea unei operațiuni speciale pe teritoriul Ucrainei”.

Yunarmiya (n.red. – Young Army Cadets National Movement) a fost înființată în luna octombrie a anului 2015, Asociația Națională a Mișcării Sociale Patriotice Militare Naționale ”Armata Tânără” fiind o organizație de tineret susținută și finanțată de Guvernul Rusiei prin Ministerul Apărării al Rusiei.

”Ordinul se ocupă de întocmirea rapoartelor privind potențiala rezervă umană de 17-18 ani”
Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina a mai transmis că Ordinul semnat de Șoigu vizează întocmirea rapoartelor privind potențiala rezervă umană de 17-18 ani care urmează să fie implicată în ostilitățile purtate de armata armata rusă în Ucraina.

Conducerea militară de vârf a Federației Ruse trebuie să ofere cât mai curând propuneri pentru pregătirea respectivei rezerve de personal. Ghenadi Zhidko – șeful principalului departament militar-politic al Forțelor Armate Ruse – este responsabil de monitorizarea executării ordinului.

Yunarmiya este o organizație militară rusă pentru copii și tineret aflată în subordinea Ministerului rus al Apărării. Se distinge prin munca de propagandă radicală în rândul tinerilor ruși. Copiii, de la vârsta de 8 ani, devin membri ai acestei organizații.

Aceeași sursă reamintește că acțiuni similare au fost întreprinse de conducerea militară a Germaniei naziste în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Din anul 1943, elevii de liceu din unitățile Tineretului Hitlerist au fost implicați în serviciu în unitățile de artilerie antiaeriană. Și, din septembrie 1944 până în ianuarie 1945, 150.000 de fete minore au fost înrolate în armata nazistă.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *