Șeful spionilor ruși avertizează! Ce se va întâmpla în următoarele zile

Serghei Narîşkin, directorul serviciului de informaţii externe al Rusiei (SVR), a declarat miercuri că țara condusă de Vladimir Putin ”trăiește acum un moment cu adevărat istoric” întrucât se decide ”soarta Rusiei, locul ei viitor în lume”.

Pe 16 martie, în cadrul unui forum la care a participat la Moscova, șeful spionilor ruși a declarat că în aceste momente se decide soarta Rusiei, dar și locui ei viitor în lume.

”Se decide soarta Rusiei, locul ei viitor în lume”, a declarat Serghei Narîşkin.

Discursul şefului de spionaj s-a concentrat pe importanţa suveranităţii, el afirmând în fața delegaților că ”suveranitatea este o garanţie a bunăstării şi demnităţii cetăţenilor noştri, acesta este viitorul copiilor noştri”.

”În asemenea chestiuni, Rusia nu s-a retras niciodată și nu se va retrage, pentru că altfel va înceta să mai fie Rusia”, a adăugat șeful spionajului rusesc.

Ce s-a întâmplat la Kremlin chiar înainte de începerea războiului
BBC amintește de un episod care a avut loc la Kremlin chiar înainte cu câteva zile de a începe războiul din Ucraina. Astfel, pe 21 februarie, Narîşkin a fost pus în încurcătură de președintele Vladimir Putin, în timpul unei reuniuni a Consiliului de Securitate transmisă de televiziunea de stat.

Vladimir Putin l-a invitat atunci pe șeful serviciului de informații externe, Serghei Narîşkin, să spună clar dacă susține sau nu recunoașterea independenței republicilor separatiste ucrainene Donețk și Luhansk. A primit răspunsul, dar numai după ce l-a presat pe oficialul care s-a tot bâlbâit.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *