Vladimir Putin a pierdut! Nu mai este el cel mai puternic om din lume. Cine i-a luat locul

Astăzi, pe glob trăiesc peste 7,7 miliarde de oameni, iar fiecare continent și națiune ar propriii săi oameni puternici și influenți. Până acum, la nivel mondial, Vladimir Putin era considerat cel mai puternic om de pe pământ, dar el a fost surclasat de omologul său chinez.

Președintele Chinei, Xi Jinping, este considerat cel mai puternic om din lume în acest moment. Cu alte cuvinte, Xi Jinping este cea mai influentă persoană de pe Pământ în 2022, conform topului Forbes, citat de www.ugwire.com.

Președintele rus Vladimir Putin este considerat a doua cea mai puternică persoană din lume, în acest an. Președintele Rusiei a deținut prima poziție timp de patru ani consecutivi.

Șeful SUA, Joe Biden, apare pe locul 3 în topul celor mai puternici 10 oameni din lume în 2022.

Pe locul patru o regăsim pe Angela Merkel, fostul cancelar al Germaniei. Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, se află pe poziția a cincea, iar imediat după aceea este clasat Papa Francisc.

Al șaptelea cel mai influent om de pe Terra este Bill Gates. Pe locul opt se află Mohammad bin Salman Al Saud, prințul moștenitor al Arabiei Saudite.

Premierul Indiei, Narendra Modi, ocupă poziția a noua, iar topul este completat de Larry Page, co-fondatorul Google.

Imaginea lui Vladimir Putin, afectată de invazia asupra Ucrainei
Imaginea președintelui rus Vladimir Putin a fost puternic afectată în urma invaziei asupra Ucrainei, din urmă cu 14 zile.

​Președintele ucrainean Volodimir ​Zelenski spune acum că este dispus să discute cu rușii despre statutul regiunilor Donbas şi Crimeea. De asemenea, el afirmă că „s-a liniștit de mult în privința aderării țării sale la NATO, după ce a înțeles că Ucraina nu este acceptată pentru că Alianța se teme de chestiuni controversate”.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov va călători miercuri în Turcia pentru a se întâlni cu omologul său ucrainean, Dmytro Kuleba. Diplomații se vor întâlni în stațiunea Antalya, după oferte repetate ale Turciei de a găzdui discuții și de a fi mediatorul celor două părți, relatează Reuters.

SUA trimit rachete Patriot în Polonia pentru a contracara orice potenţială ameninţare. Israelul este gata să primească 25.000 de refugiați ucraineni

Orașul Mariupol este lovit cu rachete și artilerie, iar civilii nu pot fugi din oraș.

Ofițeri ruși de securitate de stat la Herson l-au reținut pe maiorul Alexander Fedyunin, un militar al Brigăzii 124 de Apărare Teritorială a Forțelor Armate ale Ucrainei, în timp ce încerca să intre într-un depozit de arme și explozibili.

McDonald’s, Coca-Cola și alte companii își suspendă operațiunile din Rusia.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *