Rugăciunea soților unul pentru altul

Rugăciunea soților unul pentru altul. Poate chiar să împace o despărțire

Rugăciunile spuse din suflet îşi găsesc întotdeauna rostul. O persoană care trece prin momente grele şi se roagă se va elibera prin rugăciune, înainte de toate. În continuare, vă vom prezenta rugăciunea pe care e bine să o spună soţii, unul pentru altul.

Vă prezentăm, în continuare, rugăciunea pe care o spui atunci când soţul sau soţia ta trece prin momente mai grele. Când pare că nu vă mai înţelegeţi, v-aţi certat şi simţi că doar Dumnezeu este cel care vă mai poate ajuta.

Ce rugăciune să spui atunci când ai probleme în relaţie cu soţul sau soţia?

Se spune că rugăciunea următoare a ajutat cupluri aflate în mare impas, care se aflau chiar în prag de despărţire. Este bine să te rogi pentru aproapele tău şi, mai ales, să-i ceri lui Dumnezeu să vă dea înţelegere în clipele cele mai grele.

“Doamne, Iisuse Hristoase, Dum­ne­­­­zeul nostru, Cel ce ne-ai învățat ca totdeauna să ne rugăm unul pentru altul, căci așa vom împlini legea Ta și ne vom arăta vrednici de mila Ta, caută cu îndurare și păzește de vrăj­mașii văzuți și nevăzuți pe soțul meu (soția mea), pe care mi l-ai dă­ruit (mi-ai dăruit-o) a petrece împreună până la moarte.

Citeşte şi:

Rugăciunea copiilor pentru părinți aflați la greutate
Rugăciune începătoare de dimineață. Este bine s-o rostești în fiecare zi

Dăruiește-i sănătate și deplină înțelepciune, ca să-și poată îndeplini datoriile după voia și po­runcile Tale. Ferește-l (o) de ispitele pe care n-ar fi în stare să le poarte. În­tărește-l (o) în dreapta credință și în dragoste desă­vâr­șită, ca să lucrăm îm­preună faptele bune și să ne tocmim viața după sfintele Tale așezări și po­runci. Că a Ta este stăpânirea și pu­terea în veci. Amin.”

Doar că, nu uita, să te rogi pentru soţul sau soţia ta este o activitate pe care trebuie să o faci mereu, nu doar atunci când vă certaţi. Şi după ce reuşeşti ceea ce îţi propui, este momentul perfect să spui o rugăciune de mulţumire.

 

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *