Câți bani primesc soldații ruși care se predau. Suma este uriașă

Rețelele de socializare sunt pline de filmări în care militarii ruși se predau în masă, iar asta la scurt timp după ce Ministrul ucrainean al Apărării a anunțat că îi va recompensa financiar pe cei care predau armele. Iată câți bani primesc rușii care capitulează!

Câți bani primesc soldații ruși care se predau în Ucraina

Tot mai mulți soldați ruși se predau în războiul din Ucraina. Coincidență sau nu, evenimentele au loc după ce Ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Resnikov, le-a promis marți imunitate în fața legii, dar și sume uriașe de bani, mai exact 5 milioane de ruble, aproximativ 46.000 de dolari:

„Oferim soldaților ruși o alegere: să moară într-un război nedrept, sau amnistia totală și 5 milioane de ruble de despăgubire dacă își pun armele jos și se predau voluntar în închisoare”, a declarat ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, într-un mesaj pe Facebook și Twitter.

Pe cât de mulți militari ruși se predau, pe atât de mulți sunt cei capturați si ținuți prizonieri de soldații ucraineni. Încă un militar rus a fost capturat în Ucraina. Destăinurile dureroase ale bărbatului au făcut înconjurul lumii.

După ce a fost sechestrat de soldații lui Vladimir Zelenski, bărbatului i s-a dat voie să sune pe cineva apropiat. Acesta și-a telefonat iubita și i-a mărturisit motivul pentru care credea că a venit în Ucraina, adevărul fiind departe de ceea ce se întâmplă de 7 zile în tara atacată de soldații ruși:

„Am venit aici. Ne-au amăgit. Ne-au spus că am venit pentru a-i apăra pe oameni. Adevărul e că am venit aici să ucidem oameni nevinovaţi, copii”, a povestit soldatul rus.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *