Apariție halucinantă a lui Vladimir Putin în plin război! Ce se vede în ultimele imagini: „Nu arată bine, e umflat și cenușiu la față”

Acțiunile lui Vladimir Putin din ultimele zile nu au rămas netaxate de occident. Rusia este în aceste momente într-o stare economică deplorabilă, după ce mai multe bănci rusești au fost excluse de la sistemul de plăți internaționale SWIFT. Totodată, s-a luat decizia ca niciun avion operat de o comapnie rusească să nu mai aibă voie să zboare deasupra spațiului european și nici să aterizeze pe vreun aeroport dintr-o țară membră a blocului.

Efectele acestor decizii au fost imediate, iar ca urmare economia Rusiei suferă drastic, după ce rubla pur și simplu s-a prăbușit, iar băncile au fost nevoite să crească dobânda peste noapte.

O lume întreagă se întreabă care este reacția liderului de la Kremlin în acest context, iar oamenii au interpretat imediat ultimele imagini cu Vladimir Putin. Acesta s-a întâlnit pe 1 martie cu Guvernatorul orașului Sankt Petersburg, Alexander Beglov, într-o discuție televizată, iar cel supranumit „cel mai puternic om din lume” părea abătut și palid la față, vizibil îngândurat.

„ Putin nu arată bine… este cenușiu și umflat la față”

Imaginile datează de ieri, 1 martie 2022, pe când armata sa se afla în cea de-a șasea zi de război cu Ucraina. Decizia lui de a invada țara lui Volodimir Zelenski a fost intens contestată de țările occidentale și s-a ales cu sancțiuni dure, care au afectat puternic Rusia pe plan economic.

Vladimir Putin s-a întâlnit ieri, într-o discuție televizată, cu Guvernatorul orașului Sankt Petersburg, clip ce a fost postat mai apoi pe rețelele de socializare, acolo unde internauții și-au dat cu părerea.

Omaneii nu au putut să nu remarce faptul că liderul de la Kremlin pare extrem de îngândurat și iritat. Cât despre aspectul său fizic, un internaut a spus: „ Putin nu arată bine… este cenușiu și umflat”, conform Daily Mail.
Totodată, liderul de la Kremlin nu a vorbit deloc în cadrul discuției, ci doar a dat din cap, în semn că este de acord cu tot ceea ce îi comunica Guvernatorul orașului Sankt Petersburg.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *