Soția vicepreședintelui Ucrainei își apără țara cu arma în mână, în fața invaziei Rusiei / FOTO

Soția viceprimarului Ucrainei a ieșit să-și apere țara cu arma mână. Pe rețelele de socializare circulă o fotografie cu frumoasa lui parteneră îmbrăcată într-un costum militar. Oamenii au reacționat imediat și au apreciat gestul făcut de aceasta.

Este a treia zi de bombardamente în Ucraina, iar situația este din ce în ce mai alarmantă. Pe internet circulă o fotografie cu soția vicepreședintelui Ucrainei îmbrăcată într-un costum militar și cu o arma mână. Oamenii au apreciat gestul făcut și au reacționat imediat la postarea publicată.

”Aceasta este soția vicepreședintelui Ucrainei. Ea luptă pentru patria ei. Respect!”, apare într-un mesaj publicat pe Twitter.

Este deja a treia zi de când s-a declanșat conflictul sângeros, la ordinul lui vladimir Putin, iar situația este extrem de tensionată în ultima perioadă Ucraina. Președintele Ucrainean, Volodomir Zelenski a promis că va rămâne în capitala Kiev, chiar dacă își pune viața în pericol.

Președintele Ucrainei a refuzat să părăsească țara
Statele Unite ale Americii i-au propus lui Volodomir Zelenski să părăsească țara deoarece este pus în pericol, însă acesta nu a acceptat oferta și a decis să rămână în Kiev.

„Liderul partidului este aici, șeful oficiului președintelui este aici, premierul este aici. Cu toții suntem aici să aparăm independența noastră, aparăm Ucraina”, a spus președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *