Fulgy de la Clejani

Fulgy: CV, vârstă, înălțime, afaceri, venituri – Date biografice

Fulgy este fiul cel mic al celebrilor cântăreţi de muzică lăutărească, Viorica şi Ioniţă de la Clejani. Numele folosit de el chiar şi pe scenă este, de fapt, numele de alint pe care i se zice încă din copilărie.

Manole Dan Constantin Fulgeraş a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, din cauza consumului de droguri. Cel mai recent a avut loc în vara anului trecut, atunci când Fulgy a fost depistat că ar fi consumat cannabis înainte să se urce la volan.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul lui Fulgy?

Din acel moment, au început scandalurile. Familia a încercat să-l aducă pe drumul cel bun, însă pentru o perioadă de timp nu a vrut să audă de asta.

Emisiunea sa, Moft TV, pe care o realiza online, a fost stopată, după ce Ioniţă de la Clejani a intrat în direct prin telefon, deranjat de modul în care fiul său se prezenta, aparent incoerent.

Viorica şi Ioniţă de la Clejani au încercat inclusiv să-l ţină închis în casă pentru o perioadă, însă acesta s-a enervat şi a sunat la serviciul de urgenţă 112, motivând că este sechestrat de “doi lăutari”. Lăutarii în cauză fiind, desigur, părinţii săi. Şi scandalurile au continuat, Fulgy a fost dat afară dintr-un casino, după ce s-a certat cu un paznic. Acesta îi reproşa că nu are voie în incinta cazinoului fără să poarte masca de protecţie, iar răspunsul lui Fulgy a fost halucinant: “Eu am bani şi tu vrei să port mască?!”.

Date Biografice Fulgy de la Clejani: înălțime, greutate

Nume complet: Manole Dan Constantin Fulgeraş
Data naşterii:1998
Locul naşterii: Clejani, Giurgiu
Parteneră: singur
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,70 m

Fulgy s-a născut în 1998 într-o familie de muzicanţi. Atât părinţii săi, cât şi restul rudelor sale, făceau bani din muzică. Aşa se face că şi el a învăţat să cânte la un instrument, iar sora sa, Margherita, a devenit solistă, alături de mama ei, în formaţie. Doar că şi cariera ei artistică a intrat într-un con de umbră, după ce a produs un accident rutier şi a fost depistată pozitiv la consumul de substanţe interzise.

Momentan, Fulgy a pus stop afacerilor. Însă după ce se va recupera este decis să-şi continue proiectul Moft TV, din care făcea bani frumoşi pe YouTube.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Delia
Mariana Cojocaru

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *