Cutremurător. S-a aflat. Acestea au fost ultimele cuvinte ale prințesei Diana

A fost cea mai iubită femeie din lume, iar moartea ei a întristat omenirea. Care au fost ultimele cuvinte ale prințesei Diana.

Cutremurător. S-a aflat. Acestea au fost ultimele cuvinte ale prințesei Diana

A fost văzută ca un înger pe pământ, de aceea a fost preferata unei lumi întregi. A fost numită Prințesa și, indiferent în ce loc al lumii ar fi poposit, călca pe covorul roșu. După un mariaj care a făcut-o să cadă psihic, a crezut că poate să-și refacă viața lângă un bărbat care să o merite. Din păcate însă, s-a stins în urma unui accident rutier și a luat cu ea toată iubirea.

Pompierul care i-a acordat primul ajutor a spus care au fost ultimele sale cuvinte
O singură persoană a știut ce a spus prințesa Diana cu câteva minute înainte să-și dea sufletul. Este vorba despre Xavier Gourmelon, pompierul care i-a acordat acesteia primul ajutor. Au trecut 20 de ani de la nefericitul eveniment și abia acum acesta a mărturisit totul. A rupt tăcerea și a povestit omenirii ce a spus cea mai îndrăgită femeie din lume.

Dumnezeule, ce s-a intamplat?

„Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască“, a declarat Xavier Gourmelon. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Potrivit click.ro, ultimul lucru care pompierul l-a auzit din gura prințesei a fost: „Dumnezeule, ce s-a întâmplat?”.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *