Filme romantice care domină topurile IMDB

5 filme romantice care domină topurile IMDB

Filmele romantice au fascinat întotdeauna. Indiferent că le cauţi de Valentine’s Day, pe 14 februarie, de sărbătoarea românească a dragostei, Dragobetele, pe 24 februarie, sau de zi cu zi, noi îţi prezentăm topul celor mai frumoase filme de dragoste, conform topului realizat de IMDb.

Conform recenziilor lăsate de utilizatori de-a lungul timpului, pe primul loc în topul site-ului de specialitate anterior amintit este filmul Dear John, apărut în 2010.

Cele mai frumoase filme de dragoste, pe care să le vezi de Valentine’s Day

Spune povestea de dragoste dintre un soldat, care se îndrăgosteşte într-o permisie de o tânără studentă. Este o dramă care merită văzută oricând, cu Channing Tatum şi Amanda Seyfried în rolurile principale.

Al doilea film din topul IMDb este filmul The Lucky One, apărut în 2012. Un soldat de la marină călătoreşte până în Louisiana, după trei ani în care a servit în Irak, şi o caută pe femeia necunoscută, despre care crede că i-a purtat noroc în timpul războiului. Este un film romantic, ce are accente puternice de dramă şi mister, cu Zac Efron şi Taylor Schilling în rolurile principale.

The Notebook este unul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste şi dacă nu l-aţi văzut deja, atunci este obligatoriu să o faceţi. A apărut în 2004 şi spune povestea unei tinere femei care se îndrăgosteşte de un bogătaş. Diferenţa de scară socială se interpune în relaţia lor şi ajung să se despartă.

Citeşte şi:

5 filme biografice despre personajele care au marcat istoria
Mariana Cojocaru: CV, studii, inalțime, familie, soț, copii, avere

The Last Song este un superb film de dragoste cu Miley Cyrus în rolul principal. Ca şi în viaţa reală, “Hannah Montana” joacă rolul unei tinere rebele care pleacă în sud pentru a-şi petrece vara cu tatăl său şi se reconectează prin intermediul muzicii.

Richard Gere şi Diana Lane în Nights in Rodanthe
Richard Gere şi Diana Lane în Nights in Rodanthe

Nights in Rodanthe este un lungmetraj apărut în 2008, care spune povestea unui doctor ce călătoreşte pentru a-şi regăsi fiul. Acesta cunoaşte o femeie cu o căsnicie nefericită într-un han din Carolina de Nord. Este o dramă romantică, iar Richard Gere şi Diana Lane sunt distribuiţi în rolurile principale.

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *