Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru: CV, studii, inalțime, familie, soț, copii, avere

Mariana Cojocaru este o cunoscută astroloagă din România, născută în zodia vărsător.

Are 53 de ani şi este de profesie astrolog, psiholog, numerolog, specialistă în marketing politic și comunicare. Pe lângă acestea, Mariana Cojocaru este specializată şi în genetică medicală, domeniu în care şi-a dat doctoratul.

Ce scrie în CV-ul Mariana Cojocaru?

A devenit cunoscută după ce a fost invitată în mai multe emisiuni de la diferite posturi TV, dintre care amintim Antena 1, TVR 1, ProTV, România TV, Kanal D România, pentru a prezenta horoscopul şi previziunile astrelor pentru toate zodiile.

Este născută în comuna Buhuşi din judeţul Bacău într-o familie pluri religioasă, mama sa era catolică, iar tatăl creştin ortodox. A urcat liceul în Iaşi, actualul liceu Ioan Borcea şi s-a specializat de-a lungul vieţii în mai multe domenii, după cum urmează: în 1988 a absolvit Institutul Politehnic din Bacău, în 1999 a devenit astrolog numerolog, după ce a studiat astrologie karmică, în 2000 a devenit maestru de grad II în terapii complentare.

În 2006, Mariana Cojocaru a absolvit Facultatea de Psihologie în cadrul Universităţii Hyperion din Bucureşti şi tot în acelaşi an a devenit doctorand în genetică medicală în cadrul Universităţii de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.

Date Biografice Mariana Cojocaru: înălțime, greutate

Nume complet: Cojocaru Mariana
Data naşterii: 1970
Locul naşterii: Buhuşi, judeţul Bacău, România
Partener: divorţată
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,60 m

A urmat specializarea în Marketing politic la Școala națională de studii politice si administrative S.N.S.P.A. București şi în acelaşi an a devenit membru cercetător al Federației Americane a Astrologilor.

Mariana Cojocaru este divorţată, iar din căsătoria pe care a avut-o a rezultat o fată, pe nume Eliza. Aceasta s-a stabilit în Dubai de mai mulţi ani.

Salariul Marianei Cojocaru este stabilit în funcţie de emisiunea la care participă şi de postul TV. Aceasta percepe onorariu pentru fiecare apariţie televizată şi conform surselor ar încasa 100 de euro pentru fiecare emisiunie.

Citeşte şi:

Delia Matache: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, afaceri – Salariu la Antena 1
Andreea Antonescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie, studii

Îți recomandăm și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *