Delia Matache

Delia Matache: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, afaceri – Salariu la Antena 1

Delia Matache este o cunoscută cântăreaţă de la noi din ţară şi membru a juriului iUmor de la Antena 1.

Este de profesie dansatoare şi compozitoare şi, pe lângă rolul de jurat din emisiunea de divertisment a trustului Intact, a mai făcut parte şi din distribuţia emisiunii X Factor.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul Deliei Matache?

A devenit cunoscută în 1999, după ce a format trupa N&D, alături de Nic. A rezistat timp de patru ani în această formulă, timp în care a scos 4 albume, toate cu un succes răsunător. După ce s-a despărţit formaţia, Delia şi-a continuat cariera solo şi a scos trei albume şi a devenit din ce în ce mai apreciată.

Piesa “Pe aripi de vânt” a avut un succes fabulos, fiind pe locul 1 în topul Media Forest pentru 21 de săptămâni. Concertele sale au devenit rapid căutate şi biletele se vindeau ca pâinea caldă, aşa a ajuns Delia să fie unul dintre cele mai apreciate personaje din industria muzicală românească.

Delia Matache este născută pe 7 ferbuarie 1982 la Bucureşti şi este absolventă a Liceului de Muzică Dinu Lipatti. Şi-a continuat studiile în domeniu la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti. Pasionată de muzică încă din copilărie, Delia a avut de unde învăţa, chiar de la mama sa, Gina Matache, o solistă de muzică populară.

Date Biografice Andreea Antonescu: înălțime, greutate

Nume complet: Delia Matache
Data naşterii: 7 ferbuarie 1982
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: căsătorită cu Răzvan Munteanu
Greutate: 50 kg
Înălţime: 1,66 m

Mai are un frate, pe nume Eduard şi o soră, Oana, care a cântat şi ea o perioadă, dar acum se rezumă la job-ul de influencer din online.

Delia a avut mai multe relaţii de-a lungul timpului cu nume celebre din showbiz-ul românesc şi chiar a fost implicată într-un scandal uriaş după ce a apărut un sex tape cu ea şi fostul său iubit, antrenorul de fotbal Edward Iordănescu. În prezent, este căsătorită cu Răzvan Munteanu.

Despre Delia se ştie deja că este una dintre cele mai bogate artiste de la noi şi asta pentru că scoate bani din muzică, din contractele de imagine şi din job-ul pe care îl are la Antena 1. Aceasta ar încasa nu mai puţin de 100.000 de euro pe an pentru emisiunile iUmor şi X Factor.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Andreea Antonescu
Adrian Minune

Îți recomandăm și