Cum întrerupi plata recurentă la abonamentul Netflix

Cum întrerupi plata recurentă la abonamentul Netflix

Netflix este serviciul preferat al românilor atunci când vine vorba de filme şi seriale. Dar ce este de făcut atunci când vrei să renunţi la abonament şi să întrerupi plata recurentă?

Pentru cei care poate nu ştiu, plata recurentă este acel serviciu prin care banii îţi sunt traşi din cont în fiecare lună, în aceeaşi zi, după ce îţi faci un abonament sau setezi chiar tu acest lucru. Aşa se întâmplă şi la Netflix, atunci când îţi faci un abonament, banii sunt viraţi din contul tău către cel al companiei spre plata lunară a serviciilor.

Cum să îţi opreşti abonamentul la Netflix?

Dacă te-ai plictisit de Netflix sau pur şi simplu nu mai vrei să îl plăteşti, poţi renunţa la plata recurentă într-un mod incredibil de simplu.

Abonamentul la Netflix poate fi anulat oricând şi atunci când o faci trebuie să alegi ce tip de abonament închizi, adică dacă e vorba despre cel de difuzare online sau de cel pentru DVD-uri din cont.

În continuare, trebuie să ştiţi că dacă vă deconectaţi de la contul de Netflix nu înseamnă că vă şi anulaţi contul. La fel, dacă ştergi aplicaţia din telefon sau televizor, contul nu se anulează şi plata recurentă se realizează în continuare.

Citeşte şi:

Program Penny de Sărbători. Orarul pentru zilele de Crăciun și Revelion
Program Profi de Sărbători. Orarul pentru zilele de Crăciun și Revelion

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să intri în contul tău, să accesezi opţiunea de anulare şi să salvezi operaţiunea. După aceea, nu vei mai fi taxat de Netflix, doar dacă vei dori să îţi reactivezi contul din nou. De reţinut este faptul că în cazul în care doreşti să anulezi înainte de încheierea perioadei de facturare, vei mai putea folosi serviciul până când contul se va închide automat, la finalul perioadei de facturare.

Dacă ai anulat un abonament la Netflix şi după te-ai răzgândit, trebuie să ştii că te poţi răzgândi oricând şi cei de la aplicaţie îţi păstrează chiar activitatea de vizionare timp de 10 luni.

Îți recomandăm și