Program Lidl de Sărbători. Orarul pentru zilele de Crăciun și Revelion

Program Lidl de Sărbători. Orarul pentru zilele de Crăciun și Revelion

Cea mai respectată tradiţie de Crăciun sau Revelion a românilor este, de departe, aceea de a lua masa în familie. Gospodinele pregătesc bucate alese, dar înainte de asta dau iama în magazine. Până când se pot face cumpărăuri la LIDL de Crăciun şi Revelion?

Ei bine, reprezentanţii retailer-ului german au pregătit un program special pentru perioada care urmează.

Când e închis la LIDL de Crăciun şi Revelion?

Pentru că modul de lucru a fost extrem de afectat de restricţiile impuse de pandemia de coronavirus, aceştia vor ţine deschis cât de mult posibil, iar angajaţii LIDL vor fi la datorie chiar şi în Ajunul Crăciunului, sau în ziua de 31 decembrie, înainte de Revelion.

În perioada de Crăciun, toate magazinele LIDL din ţară vor avea parte de un program special de funcţionare. Mai exact, pe data de 24 decembrie, în Ajun de Crăciun, acestea vor fi deschise în intervalul orar 7 – 18:00, pentru ca mai apoi în zilele de 25 şi 26 decembrie să fie închis. Activitatea se va relua de pe data de 27 decembrie, când toate magazinele LIDL de la noi din ţară vor funcţiona după programul lor normal.

Program LIDL de Crăciun:

  • 24 decembrie – 7:00 – 18:00;
  • 25 decembrie: închis;
  • 26 decembrie: închis;
  • 27 decembrie: program normal.

De Revelion, povestea se repetă şi în data de 31 decembrie toate magazinele vor funcţiona după un program scurt. Mai exact, acestea îşi vor deschide uşile începând cu ora 7:00 şi se vor închide la 18:00.

Citeşte şi:

Andreea Antonescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie, studii
Când apare pe Netflix sezonul 2 al serialului Jocul Calamarului (Squid Game)

Pe 1 ianuarie, angajaţii vor avea liber şi vor petrece timp alături de familiile lor, prin urmare toate magazinele sunt închise.

De pe data de 2 ianuarie totul revine la normal, la fel şi orarul de funcţionare.

Program LIDL de Revelion:

  • 31 decembrie: 7:00 – 18:00;
  • 1 ianuarie: închis;
  • 2 ianuarie: program normal.

Acelaşi program special, cu modificări specifice ale orelor, îl vor avea majoritatea magazinelor mari de la noi din ţară, fie că vorbim despre Kaufland, Carrefour, Mega Image, Penny, Cora ori Profi. De aceea, trebuie să vă faceţi cumpărăturile în timp util, pentru a nu rămâne fără cele necesare chiar în zilelede sărbătoare şi maximă importanţă.

Îți recomandăm și