Când apare pe Netflix sezonul 2 al serialului Jocul Calamarului (Squid Game)

Când apare pe Netflix sezonul 2 al serialului Jocul Calamarului (Squid Game)

Serialul toamnei pe aplicaţia Netflix a fost, de departe, Squid Game sau Jocul Calamarului. Toţi fanii acestuia aşteaptă şi continuarea, iar producătorii au anunţat că va urma şi un sezon 2.

Finalul serialului a lăsat loc de interpretare şi aşteptările tuturor celor care au urmărit Squid Game tocmai au fost confirmate, căci Netflix a anunţat că a început negocierile pentru a filma sezonul doi al acestuia.

Netflix pregăteşte sezonul 2 din Jocul Calamarului

Jocul Calamarului a fost considerat imediat după apariţie ca fiind cel mai de succes show TV din întreaga istorie a Netflix.

Hwang Dong-hyuk este “creierul” acestui serial şi acesta a anunţat că lucrează în prezent şi la o continuare pentru filmul care a înnebunit lumea.

Squid Game a intrat în istoria platformei Netflix după ce a fost văzut de 142 milioane de spectatori la doar 28 de zile de când a fost lansat, depăşind fără probleme alte seriale care au făcut furori la momentul lor, însă nu au avut aceeaşi anvergură, Bridgerton, The Queen’s Gambit, Stranger Thinks, Tiger King sau La casa de papel.

Citeşte şi:

Rasa de câine care te poate face milionar. Cât costă și cum dresezi un Lagotto Romagnolo să găsească trufe în pădure
Unde se găsește magazinul înființat de Protecția Copilului, unde poți dona haine sau lucruri pentru copii sărmani

Netflix a confirmat oficial discuţiile pentru sezonul 2 al serialului Squid Game (Jocul Calamarului), dar filmul este în fază incipientă căci creatorul său lucrează la scenariu şi abia după acesta va fi şi pus în scenă şi produs, apoi va fi difuzat şi pe Netflix.

Cel mai probabil, la finalul anului următor veţi putea urmări partea a doua a serialului. Rămâne de văzut cât de repede se vor mişca lucrurile însă un lucru este sigur, Jocul Calamarului are o continuare şi o veţi putea vedea din sezonul 2 pe Netflix.

Pentru cine nu a văzut serialul-fenomen, Squid Game îl are ca personaj principal pe Seong Gi-un, un om încărcat de datorii, care se înscrie la un concurs ce pare salvarea tuturor problemelor sale. Odată intrat în joc acesta va descoperi că sunt alte 455 de persoane în aceeaşi situaţie ca a sa şi lupta pentru cei 45,6 miliarde de dolari se dă, de fapt, pe viaţă şi pe moarte.

Îți recomandăm și