În ce orașe din România există super changerele Tesla

În ce orașe din România există super changerele Tesla

Maşinile Tesla au început să apară într-un număr cât mai mare în România şi odată cu ele se înfiinţează şi super chargere pentru ca acestea să poată fi încărcate.

Nu sunt însă în toate oraşele mari, aşa cum poate vă aşteptaţi şi, pentru moment, sfatul specialiştilor este să optezi pentru un charger personal.

Cum şi unde îţi poţi încărca maşina Tesla în România?

Conform site-ul oficial Tesla, la noi în ţară există în prezent doar cinci astfel de super chargere şi în continuare vă vom prezenta adresele exacte ale acestora.

În orice caz, cele cinci oraşe de la noi din ţară unde veţi găsi astfel de locaţii sunt Bucureşti, Constanţa, Piteşti, Sibiu şi Timişoara şi există promisiuni că vor fi înfiinţate şi altele, în viitorul apropiat.

Până atunci, le veţi putea utiliza pe cele personale, în cazul în care v-aţi achiziţionat unul, sau cele publice din următoarele locaţii:

  • Supercharger București – Calea Floreasca 246B014476 București;
  • Constanța Supercharger – Bulevardul Alexandru Lăpușneanu116C Constanța;
  • Pitești Supercharger – DN65B117140 Pitești;
  • Sibiu Supercharger – Strada Sibiului557260 Sibiu;
  • Supercharger Timișoara – B-dul Revoluției 1989, Nr 2A300054 Timișoara.

Dacă doriţi să verificaţi apariţia super chargere-lor o puteţi face pe site-ul lor oficial, tesla.com, care poate fi accesat aici.

Primul super charger deschis vreodată în România nu a fost în Bucureşti, aşa cum poate că v-aţi fi aşteptat majoritatea. Tesla a început cu Timişoara şi a continuat cu Bucureşti, după care au apărut şi în celălalte trei oraşe, Constanţa, Piteşi şi Sibiu.

Citeşte şi:

Cum se sădesc corect pătrunjelul și leușteanul toamna. Toți grădinarii amatori trebuie să știe asta
Ce se întâmplă dacă îți uiți banii în bancomat și cum îi recuperezi

Conform datelor oficiale, în anul precedent în România au existat 56 de automobile Tesla. Desigur că între timp procentul a crescut considerabil mai ales că şi volumul vânzărilor în partea noastră de continent au explodat în ultima perioadă.

Pe lângă Tesla există şi multe alte firme care produc maşini full electrice, dintre care amintim Volkswagen, Hyundai, Kia, Kona, Niro.

Îți recomandăm și