Cum te poţi înscrie la Survivor 2022 de la Pro TV

Survivor Romania 2022. Cum poţi să te înscrii la emisiunea de pe Pro TV şi care sunt criteriile de selecţie

Survivor România s-a mutat la Pro TV, iar cei de la Kanal D au rămas fără cel mai urmărit show al ultimilor ani. Înscrierile pentru stagiunea cea mai nouă sunt în toi şi din rândurile următoare veţi afla cum vă veţi putea înscrie şi voi.

Emisiunea care a făcut ravagii între fanii emisiunilor de tip concurs este gata să înceapă la Pro TV şi, momentan, producătorii sunt în procesul de selecţie. Dacă doreşti să faci parte din cea mai nouă distribuţie de la Survivor, te poţi înscrie oricând doreşti, până la finalul preselecţiilor.

Cum te poţi înscrie la Survivor 2022, de la Pro TV?

Procesul este mai simplu decât ai crede şi trebuie doar să completezi un formular de înscriere, unde veţi oferi mai multe informaţii cu caracter personal. Totdată, va trebui să urcaţi şi două fotografii, una cu faţa şi una în care să se vadă corpul, apoi să răspundeţi la următoarele întrebări:

  1. Dacă vei câștiga premiul, ce intenționezi să faci cu banii?
  2. Ești fumător? Dacă da, câte țigări fumezi pe zi?
  3. Ce sporturi practici? Specifică gradul de performanță.
  4. Ai probleme de sănătate, iei medicamente în mod regulat, ai alergii?
  5. Știi să înoți? Dacă da, care este nivelul?
  6. De ce vrei să participi la SURVIVOR?
  7. Care sunt atuurile pe care te bazezi pentru a participa la SURVIVOR?
  8. Caracterizează-te în 3 cuvinte.
  9. Dacă vei primi șansa de a participa la SURVIVOR ca și concurent, ce crezi că te va pune în dificultate cel mai mult? Dar cel mai puțin?

Citeşte şi:

Ce martori de bord au mașinile Tesla și ce înseamnă fiecare dintre ei
Câți bani cere Culiță Sterp pentru o cântare și cum primești banii

Procesul de selecţie se bazează pe răspunsurile concurenţilor la întrebările mai sus amintite, precum şi pe modul în care arată, dedus din fotografii.

În cele două stagiuni Survivor care s-au difuzat la Kanal D au existat doi câştigători de la echipa Faimoşilor. În primul sezon a fost concurenta Elena Ionescu, iar în cel de-al doilea s-a impus Zanni, protejatul lui Alex Velea.

Îți recomandăm și