Preţ Şcoala Auto şi moto 2022. Câţi bani costă şcoala pentru categoriile B şi A

Preţ Şcoala Auto şi moto 2022. Câţi bani costă şcoala pentru categoriile B şi A

Permisul de conducere este întodeauna o idee bună, căci un autoturism te scapă de statul în staţia pentru mijlocul de transport în comun şi te poate duce oriunde doreşti.

Preţul diferă de la o firmă la alta, dar şi în funcţie de categoria pe care o doreşti pentru permisul de conducere.

Cea mai întâlnită categorie pentru care se face şcoala de şoferi este cea de tip B, pentru maşinile de tip turism. Următoarea categorie extrem de accesată este A, pentru conducerea motocicletelor.

Cât te costă dacă vrei să îţi iei permis categoria A sau B în 2022?

Pentru această categorie, şcoala de şoferi variază în 2022 şi poate începe de la 1.000 de lei şi va ajunge până la maximum 1.400 de lei, conform specialiştilor din domeniu.

Pentru doritorii categoriei B, aceasta se plăteşte ceva mai scump. Variază preţul şi în funcţie de tipul de maşină pe care veţi face şcoala de şoferi, pentru că există şi posibilitatea de a face cursuri pe un autoturism de lux. Ofertele pentru anul care urmează încep de la suma de 1.000 de lei şi pot ajunge până la 2.200 de lei, în funcţie şi de maşina pentru care optaţi, după cum am menţionat mai sus.

Citeşte şi:

Rasa de câine care te poate face milionar. Cât costă și cum dresezi un Lagotto Romagnolo să găsească trufe în pădure
Câte zile libere primeşti de la angajator în cazul unui deces în familie. Numărul de zile diferă în funcţie de gradul de rudenie

Pentru celelalte categorii vorbim de preţuri mai mari. La categoria C, costă 3100 de lei pentru persoanele care au deja categoria B sub un an şi 2.700 de lei dacă vechimea categoriei B este mai mare de un an.

Pentru cei care îşi doresc categoria D pe permisul de conducere, taxele variază în felul următor: 5000 de lei pentru cei care au deja categoria B pe permisul de conducere, 2300 de lei pentru cei care au categoria C sau D1 de mai puţin de 1 an şi 2200 de lei pentru cei care au categoriile anterioare de peste un an.

Îți recomandăm și