Unde se găsește magazinul înființat de Protecția Copilului, unde poți dona haine sau lucruri pentru copii sărmani

Unde se găsește magazinul înființat de Protecția Copilului, unde poți dona haine sau lucruri pentru copii sărmani

Protecţia Copilului a înfiinţat un loc unde poţi dona hăinuţe pentru copiii nevoiaşi. În cadrul acestui magazin, copiii care au nevoie de haine, îşi pot lua orice îşi doresc.

Marfa este una de bună calitate, este preluată şi apoi dezinfectată de personalul magazinului, astfel că părinţii care au nevoie de hăinuţe pentru copiii lor pot veni oricând doresc să le ia, fără nicio grijă.

Cum se pot lua haine gratis de la magazinul “Bebe de Bucureşti are hăinuţe”

Acest magazin realizat pentru a veni în sprijinul celor mici este opera celor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti. În cadrul acestuia se găsesc tot felul de haine pentru toate anotimpurile, precum sunt salopetele, geci, compleurile, paltonaşele, combinezoanele şi nu numai.

Magazinul este amplasat pe strada Regina Elisabeta nr 75m din Bucureşti, în sectorul 5 şi poate fi accesat de luni până vineri, oricând în intervalul orar 11:00 – 18:00.

Acest proiect se numeşte “Bebe de Bucureşti are hăinuţe” şi este relativ nou pe piaţă, căci a fost înfiinţat în primăvara anului 2020, imediat după încheierea stării de urgenţă.

Cei de la DGASMB au fost intens solicitaţi în acea perioadă de către părinţii care nu puteau merge la serviciu din cauza lockdown-ului şi aşa rămăseseră fără alimente şi produse necesare îngrijirii copilaşilor.

Citeşte şi:

Cum poți să vezi online postul Kanal D. Urmărește Live Video Puterea Dragostei sau serialele turcești
3 prăjituri cu mere care se fac în România. Există o mulţime de blaturi și foietaje diferite

Odată demarat acest proiect, o mulţime de oameni au dorit să doneze haine şi obiecte, jucării, majoritatea în stare bună, iar procesul de selecţie a fost făcut de către angajaţii DGASMB.

În cadrul magazinului există un sistem permanent prin care se fac primirile produselor. Acestea se sortează, se ingienizează, apoi se distribuie copilaşilor în condiţii de maximă siguranţă pentru ei şi părinţii lor.

Aşadar, cei care au nevoie pot merge fără să îşi facă probleme, la fel cum trebuie să o facă şi cei care vor să doneze haine sau jucării pentru cei care au fost mai puţin privilegiaţi.

Îți recomandăm și