Cum poți să vezi online postul Kanal D

Cum poți să vezi online postul Kanal D. Urmărește Live Video Puterea Dragostei sau serialele turcești

Kanal D le-a pregătit o surpriză uriaşă fanilor care vor să urmărească transmisiunea postului Dogan în format live, dar nu au posibilitatea de a ajunge în faţa unui televizor. Kanal D poate fi urmărit şi online, total gratuit.

Indiferent că vrei să urmăreşti una dintre emisiunile preferate, un serial turcesc sau doar ştirile nopţii sau ale dimineţii. Poţi face asta extrem de simplu, cu doar un click.

Cum se vede Kanal D online LIVE, pe telefon sau tabletă?

Ei bine, dacă aţi ratat gata Bravo, ai Stil! Celebrities sau emisiunea de azi de la prânz de la Puterea Dragostei din cauza faptului că nu aţi putut ajunge în faţa televizorului, trebuie să ştiţi că o puteaţi viziona chiar şi pe telefonul mobil, căci acela nu-i lipseşte chiar nimănui.

Aşadar, aveţi nevoie de un dispozitiv electronic precum un smartphone, calculator, laptop sau tabletă şi de o conexiune bună la internet. Apoi va trebui doar să accesaţi site-ul Kanal D.ro, după care să accesaţi butonul “LIVE” din partea sus – dreapta a ecranului. Aşa veţi urmări ce este transmis chiar în acel moment de Kanal D.

Reţineţi, însă, că este o transmisiune de tip LIVE, deci nu puteţi derula înainte sau înapoi, ori pune pauză.

Survivor nu se mai vede la Kanal D

Cel mai urmărit program din istoria postului de televiziune turcesc le-a fost “furat” acestora de către gigantul Pro Tv. Aceştia au început deja preselecţiile şi din primăvară sezonul 3 al Survivor nu se va mai vedea la Kanal D, aşa cum au fost fanii obişnuiţi, ci la Pro TV.

Reprezentanţii Pro au luat emisiunea cu tot cu prezentator, iar Daniel Pavel va urmări şi comenta de pe margine jocurile concurenţilor din Survivor 3.

Citeşte şi:

3 prăjituri cu mere care se fac în România. Există o mulţime de blaturi și foietaje diferite
Când începe noul sezon al emisiunii Ferma pe Pro TV

Şi locul filmărilor va fi acelaşi, adică tot în Republica Dominicană, în aceleaşi studiouri special amenajate pentru competiţie.

 

Îți recomandăm și