Când începe noul sezon al emisiunii Ferma pe Pro TV

Ferma – Orăşeni versus Săteni, emisiunea de la Pro TV, este aşteptată cu nerăbdare de fani şi mulţi se întreabă când va începe un nou sezon.

Stagiunea precedentă a fost câştigată de Augustin Viziru, cel care a avut o poveste impresionantă în joc. Acesta a luat parte la primul concurs de acest gen, pe vremea când prezentatoare era chiar Iulia Vântur.

Când se reia Ferma – Orăşeni vs Săteni?

S-a întors acum, cu prilejul ultimei ediţii, de dragul fiicei sale, căreia a dorit să-i demonstreze că poate fi un om bun în tot ceea ce face.

În participarea precedentă, o accidentare nefericită l-a făcut să clacheze şi chiar a ajuns de urgenţă la spital după ce s-a tăiat serios la mână. Acum, nimic nu i-a mai stat în cale şi a învins-o pe prietena lui Elena în marea finală, adjudecându-şi trofeul.

La Ferma s-au creat poveşti de dragoste şi la ultimele două sezoane s-au format câte un cuplu care există chiar şi în prezent. Brigitte Sfăt îl cunoştea la Ferma pe Florin Pastramă şi după terminarea competiţiei cei doi se căsătoreau.

Citeşte şi:

Când sunt zilele cu dezlegare la pește din postul Crăciunului
Unde se plătește taxa de preschimbare permis auto. Se poate face și online?

La ultima ediţie, s-au cuplat George Burcea şi Viviana Sposub şi cei doi au planuri mari. Se pare că Ferma – Orăşeni vs Săteni leagă relaţii mai ceva ca show-urile matrimoniale. Intriga şi certurile sunt şi ele la ordinea zilei şi pentru că este un show cu de toate, toţi aşteaptă anunţul pentru sezonul din 2022.

Marele premiu pus în joc la Ferma este 50.000 de euro şi, deşi Pro TV încă nu a făcut anunţul oficial cu privire la startul unui nou sezon, este aşteptat ca acesta să se filmeze în primăvara anului viitor.

Recent, Pro TV a mai achiziţionat un alt format de mare succes. Este vorba despre emisiunea Survivor, care se difuza până acum pe Kanal D. Astfel postul din Pache Protopopescu a dat o lovitură de imagine la care puţini se aşteptau.

Îți recomandăm și