Anul 2022 în zodiacul chinezesc. Ce schimbări aduce noul an

Anul 2022 în zodiacul chinezesc. Ce schimbări aduce noul an

Specialiştii în astrologie şi numerologie sunt nerăbdători să afle ce le-a pregătit Zodiacul Chinezesc pentru anul 2022.

Anul Tigrului de Apă este unul încărcat de semnificaţii pentru majoritatea zodiilor. Hai să vedem împreună ce schimbări vor avea loc, dar şi de când, câci anul noul din zodiacul chinezesc nu coincide cu cel din calendarul nostru.

Când intrăm în noul an în Zodiacul Chinezesc şi ce se întâmplă cu zodiile?

Despre Tigrul de Apă se ştie din zodiacul chinezesc faptul că este unul dintre cele mai interesante semne, care reuşeşte în permanenţă să iasă în evidenţă prin creativitatea sa şi modul de a ieşi dintr-o problemă, mereu în picioare.

Astrologii spun că din punctul lor de vedere anul care urmează va fi net superior lui 2021 şi va fi în exclusvitate anul persoanelor care au construit totul prin muncă şi pricepere, dar mai ales al celor creativi, dar care nu s-au abătut de la drumul lor.

Conform specialiştilor, cele mai avantajate zodii în 2022 vor fi Dragonii, Tigrii, Maimuțele, Cocoșii, Șobolanii, Bivolii și Mistreții. Pentru ei, din 1 februarie 2022 şi până în luna ianuarie a anului viitor se anunţă o perioadă excelentă pe plan profesional, şi nici pe cel sentimental nu vor sta foarte rău.

Citeşte şi:

Horoscop Chinezesc săptămânal. Previziuni până pe 19 septembrie: Greutăți financiare pentru Bivol. Iepurii și-ar putea schimba job-ul
Ce salariu are la Kanal D Bursucul (Adrian Cristea) și cum a făcut rost de o mărire de salariu amenințându-i pe șefii postului TV

Despre Tigri se spune că s-ar putea căsători în anul care urmează, iar Cocoşii vor ajunge să fie cunoscuţi aşa cum nu s-ar fi gândit vreodată. La fel se întâmplă şi în cazul Maimuţelor. Şobolanii îşi vor reveni din punct de vedere emoţional, se vor scutura de rănile şi problemele trecutului şi vor reveni pe linia de plutire.

Şarpele, Dragonul, Oaia, Câinele, Calul şi Iepurele sunt zodiile care se află la polul opus din punctul de vedere al comunicării şi pentru care se anunţă perioade mai dificile în cele ce urmează, dar nu catastrofale, căci în definitiv, 2022 este un an favorabil pentru toţi.

Îți recomandăm și