Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi că te îneci

Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi că te îneci

După cum deja ştiţi, visele au o mare însemnătate pentru viaţa de zi cu zi. Indiferent dacă ai credinţă în astfel de lucruri sau nu, trebuie să recunoşti că este de-a dreptul tulburător să te trezeşti din somn după ce ai visat că…te-ai înecat.

Nu este cazul să te îngrijorezi, însă, ci doar să te linişteşti şi să încerci că încearcă subconştientul tău să îţi transmită. Mai exact, că trebuie să te relaxezi, deoarece s-ar părea că eşti copleşit de emoţii negative şi griji care, de cele mai multe ori, nu îşi au rostul.

Dicţionar de interpretare vise

Fricile şi temerile pe care le ai, pe care te străduieşti de prea mult timp să le ascunzi, te-au ajuns din urmă şi acesta este semnul că a venit momentul să scapi de ele, să te străduieşti să răzbeşti.

Totodată, specialiştii spun că în cazul în care visezi că te îneci în somn asta poate spune despre tine că te simţi neputincios într-o relaţie în care poate că te-ai implicat mai mult decât partenerul o merita şi lucrurile au scăpat de sub control.

Ce spune despre relaţia ta visul că te îneci?

Dacă în visul tău urmează să te îneci şi cineva te salvează în ultimul moment înseamnă că ai în jurul tău persoane de încredere, pe care te vei putea baza oricând.

Asta spune despre tine că treci printr-o perioadă bună, eşti liniştit şi te poţi concentra pe lucrurile care contează cu adevărat pentru tine şi familia ta.

Citeşte şi:

Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi că naști
Iată ce trebuie să știi despre viza de flotant. Cum se obține și de ce documente ai nevoie

Cu cât ai mai multe detalii despre visul tău nocturn cu atât îţi va fi mai uşor să îţi dai seama ce te macină sau ce se întâmplă în viaţa ta, de fapt. Dacă visezi că te îneci într-o piscină sau într-un bazin înseamnă că eşti o persoană competitivă peste măsură, foarte dură, de cele mai multe ori cea mai dură chiar cu propria persoană. Sfatul tuturor pentru persoanele care au parte de aceste vise este să se relaxeze şi să o ia mai uşor cu toate.

Îți recomandăm și