Cine este, de fapt, Fetița Zurli, câți ani are și câți bani primește pentru acest rol

Cine este, de fapt, Fetița Zurli, câți ani are și câți bani primește pentru acest rol

Gaşca Zurli este trupa care le aduce zâmbetul pe buze copiilor din întreaga ţară, atât la spectacole, cât şi prin apariţiile lor la TV.

Mulţi se întreabă cine este, de fapt, Fetiţa Zurli, liderul de pe scenă al formaţiei şi cum se numeşte în realitate.

Cum o cheamă pe Fetiţa Zurli, din gaşca Zurli, în realitate?

Blondina se îmbracă în culori pastelate, care de care mai diverse, este extrem de simpatică şi haioasă, cu o voce subţire, parcă pusă mereu pe şotii. Este preferata tuturor, de la copii la bunici şi până la părinţi şi noi ştim de ce, ei bine, Fetiţa Zurli face tot ce îi stă în putinţă pentru a fi pe placul lor.

Fetiţa Zurli face parte din formaţie încă din 2010, de când a fost cooptată de Tanti Prezentatoarea, pe numele ei real Mirela Retegan, în Gaşca Zurli. Cea mai bună prietenă a sa este Vrăjimăturica, tot din formaţie, şi ea un personaj extrem de apreciat din trupa amuzantă de la Zurli.

Citeşte şi:

Model de demisie cu sau fără preaviz. Asta e cea mai simplă variantă
Când se pune busuioc sub pernă de Bobotează și ce semnifică această tradiție

În realitate, Fetiţa Zurli nu este chiar o copiliţă, căci este absolventă a Facultăţii de Arte, secţia de Actorie, la Universitatea Hyperion din Bucureşti. Se numeşte, de fapt, Vero Căliman, are şi provine din judeţul Neamţ, oraşul Roman.

Încă de când a ieşit de pe băncile facultăţii ea a intrat în Gaşca Zurli şi din 2010 le aduce zâmbetul pe buze celor mici, care de-abia aşteaptă să ajungă la spectacolele formaţiei din care face parte şi ea.

Fetiţa Zurli este imitată de o mulţime de copilaşi, fetiţe şi băieţei deopotrivă şi replica lor preferată este chiar cea mai celebră dintre toate ale sale, şi anume “pupici cu sclipci”. Oricine a auzit cel puţin o dată celebra expresie, chiar dacă nu s-a ştiut de provenienţa sa.

Nu se ştie exact ce salariu primeşte Fetiţa Zurli, însă întreaga formaţie are câştiguri anuale de peste 60.000 de euro.

 

Îți recomandăm și